Van Duren Groenservice

Over ons

Tuinkeur gecertificeerd en meer dan 12 jaar ervaring

Van Duren Groenservice

Voor al jouw tuinwensen

Wil je je tuin laten ontwerpen, aanleggen, renoveren of het onderhoud uitbesteden? Bij ons ben je aan het juiste adres voor je al je tuinwensen. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben wij veel ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook zakelijk of vanuit een overheidsinstelling. Wij staan klaar om je helpen met jouw groene omgeving.

De kracht van ons bedrijf ligt in het samenspel van verschillende vakgebieden. Zo wordt er tijdens het ontwerp en de aanleg al zoveel mogelijk rekening gehouden met het toekomstige onderhoud van de tuin. Een voordeel waarvan jij zeker de vruchten plukt!

Van Duren Groenservice staat voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit, niet voor niets zijn wij in het bezig van het kwaliteitskeurmerk TuinKeur.

Daarnaast zijn we een deskundige adviespartner. Heb je vragen over de inrichting an je tuin, wens je advies over het onderhoud van je gazon of beplanting? Onder de noemer “Van Duren Groenadvies” helpen wij je graag verder. Zodat je tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst. 

Tot ziens!  

Robin van Duren

TuinKeur gecertificeerd

Een TuinKeur hovenier garandeert je kwaliteit. Met een TuinKeur hovenier ben je er van verzekerd dat je een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert. 

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

recente projecten

Nieuwsgierig naar wat wij zoal ontwerpen en realiseren voor onze klanten? Laat je dan inspireren door onze recente projecten!

Gazon na verticuteren en verjongen

Gazon verticuteren

Een gazon onderhouden is niet altijd even makkelijk. Het moet gemaaid worden, bemest worden, onkruidvrij houden, vochtig houden en probleemplekken moeten aangepakt worden. Verticuteren is...

Bekijk project
Achtertuin renovatie maasbree

Achtertuin renovatie Maasbree

In Maasbree hebben we een achtertuin renovatie mogen uitvoeren. Hierbij is er duurzaam omgegaan met de bestrating. De coppelstones en kinderkoppen zijn namelijk opnieuw gebruikt...

Bekijk project
Groene voortuin met grind

Een groene voortuin

Een voortuin met grind. Het klinkt als een moderne tuin met veel strakke lijnen. Het is helemaal in maar voor deze klant was het toch...

Bekijk project
Voortuin beregening

Voortuin beregening

Een onderhoudsvriendelijke strakke voortuin waarbij het hergebruik van materiaal belangrijk was. Voor ons geen enkel probleem. We hebben de Zweedse graniet kinderkoppen, Nandina en Abelia...

Bekijk project
Lekker weg in eigen tuin project

Lekker weg in eigen tuin

Lekker weg in eigen tuin☀️! Je moet immers wat in deze bijzondere tijd😉. Maar dan wil je er natuurlijk wel optimaal van genieten. We hebben...

Bekijk project
Strakke tuin Sedum matten

Achtertuin renovatie

De achtertuin is voor veel mensen een plek van ontspanning en plezier. Zo hebben we in deze achtertuin een eenvoudig grasveld getransformeerd naar een strakke...

Bekijk project

Onze visie

Onze filosofie

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of het nu er in werken of er in zitten met een hapje, drankje en een goed of met goed gezelschap. Een tuin is van onschatbare waarde voor de mens. Ieder heeft daar zijn eigen behoeftes en verlangens in. Rustig groen of juist veel kleur. Praktisch of juist uitdagend en speels. Een tuin in welke stijl of vorm dan ook geeft je he het gevoel van lekker weg zijn van de dagelijkse sleur. In het tuinplan wordt hier rekening mee gehouden. Deze filosofie loopt als een rode draad door het voortraject van het tuinplan maken, de voorbereiding tot de uitvoering en de nazorg.

Onderhoud is behoud. Volgens ons geldt dat voor alle tuinen. Het gevoel van in de tuin zitten of er naar kijken en dat klopt en je niet boven het hoofd groeit. Het gevoel dat de planten en het gazon lekker groeien geeft jou ook het gevoel van rust en ontspanning. Geen zorgen hebben over de tuin. Dat fijne gevoel moet een tuin je geven. 

Het is niet voor niets dat wij kant en klare tuinpakketten hebben ontwikkeld. Een droomtuin aanleggen is 1 ding. Hem goed onderhouden is 2. De juiste bemesting in het seizoen, juist snoeien op het juiste moment. Een tuin is daardoor het hele jaar door een beleving. Zelfs in de winter geven planten nog een sierwaarde aan de tuin.

Dit alles doen met mensen die een passie hebben voor dat waar ze goed in zijn en die passie overdragen aan jou en aan elkaar.

Pas dan kun je lekker weg in eigen tuin.

onderhoud tuin

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Recensies

Benieuwd wat onze klanten over ons te vertellen hebben? Je kunt alle recensies teruglezen op onze pagina of via hoveniernederland.nl

Tuinadvies

Heb je vragen over de inrichting van je tuin, wens je advies over het onderhoud van je gazon of beplanting? Wij helpen je graag zodat je tuin nu en in de toekomst een plek blijft om te genieten. 

Aanleg / Renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Zie jij je droomtuin al voor je?

Laten we kennismaken