Van Duren Groenservice

Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring

Van Duren Groenservice

Voor al jouw tuinwensen

Wil je je tuin laten ontwerpen, aanleggen, renoveren of het onderhoud uitbesteden? Bij ons ben je aan het juiste adres voor je al je tuinwensen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij veel ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook zakelijk of vanuit een overheidsinstelling. Wij staan klaar om je te helpen met jouw groene omgeving.

De kracht van ons bedrijf ligt in het samenspel van verschillende vakgebieden. Zo wordt er tijdens het ontwerp en de aanleg al zoveel mogelijk rekening gehouden met het toekomstige onderhoud van de tuin. Een voordeel waarvan jij zeker de vruchten plukt!

Van Duren Groenservice staat voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit.

Daarnaast zijn we een deskundige adviespartner. Heb je vragen over de inrichting van je tuin, wens je advies over het onderhoud van je gazon of beplanting? Onder de noemer “Van Duren Groenadvies” helpen wij je graag verder. Zodat je tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst. 

Tot ziens!  

Robin van Duren

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

recente projecten

Nieuwsgierig naar wat wij zoal ontwerpen en realiseren voor onze klanten? Laat je dan inspireren door onze recente projecten!

Renovatie voortuin Helden

Renovatie voortuin Helden

In Helden hebben we de renovatie van een voortuin verzorgd. Hierbij hebben we gewerkt met ronde vormen en een klein hoogteverschil. Om het hoogteverschil te

Bekijk project
Landelijke uitstraling in tuin

Een landelijke combinatie

Afgelopen voorjaar hebben we in deze tuin al de meerstammige Parrotia al geplant. Recent hebben we de Ilex crenata ‘Convexa’ als een wolk rondom de...

Bekijk project
Zwemvijver ontwerp

Zwemvijver ontwerp

Het duurt nog een tijdje voor we aan dit toffe project kunnen. Maar laten we eerlijk zijn, dit wordt wel een echte unieke tuin! Bij...

Bekijk project
Tuinrenovatie Helden

Tuinrenovatie Helden

In Helden hebben we een tuinrenovatie mogen uitvoeren. De coniferenhaag zag er helaas niet meer erg fraai uit. Deze heeft dan ook plaats gemaakt voor...

Bekijk project

Onze visie

Onze filosofie

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of het nu er in werken of er in zitten met een hapje, drankje en een goed of met goed gezelschap. Een tuin is van onschatbare waarde voor de mens. Ieder heeft daar zijn eigen behoeftes en verlangens in. Rustig groen of juist veel kleur. Praktisch of juist uitdagend en speels. Een tuin in welke stijl of vorm dan ook geeft je het gevoel van lekker weg zijn van de dagelijkse sleur. In het tuinplan wordt hier rekening mee gehouden. Deze filosofie loopt als een rode draad door het voortraject van het tuinplan maken, de voorbereiding tot de uitvoering en de nazorg.

Onderhoud is behoud. Volgens ons geldt dat voor alle tuinen. Het gevoel van in de tuin zitten of er naar kijken en dat klopt en je niet boven het hoofd groeit. Het gevoel dat de planten en het gazon lekker groeien geeft jou ook het gevoel van rust en ontspanning. Geen zorgen hebben over de tuin. Dat fijne gevoel moet een tuin je geven. 

Het is niet voor niets dat wij kant en klare tuinpakketten hebben ontwikkeld. Een droomtuin aanleggen is 1 ding. Hem goed onderhouden is 2. De juiste bemesting in het seizoen, juist snoeien op het juiste moment. Een tuin is daardoor het hele jaar door een beleving. Zelfs in de winter geven planten nog een sierwaarde aan de tuin.

Dit alles doen met mensen die een passie hebben voor dat waar ze goed in zijn en die passie overdragen aan jou en aan elkaar.

onderhoud tuin

Maak kennis met het team

Robin van Duren - Van Duren Groenservice

Robin van Duren

Leidinggevende

Johan Hillen - Van Duren Groenservice

Johan Hillen

Tuinontwerper & voorman

Nick van Kampen - Van Duren Groenservice

Nick van Kampen

Hovenier

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Recensies

Benieuwd wat onze klanten over ons te vertellen hebben? Je kunt alle recensies teruglezen op onze pagina of via hoveniernederland.nl

Tuinadvies

Heb je vragen over de inrichting van je tuin, wens je advies over het onderhoud van je gazon of beplanting? Wij helpen je graag zodat je tuin nu en in de toekomst een plek blijft om te genieten. 

Aanleg / Renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Zie jij je droomtuin al voor je?

Laten we kennismaken