Over ons

Van Duren Groenservice: voor al uw tuinwensen!

Wilt u een tuin laten ontwerpen, renoveren of zelf niet meer het onderhoud doen? Bij Van Duren Groenservice bent u aan het juiste adres voor uw tuinwensen. Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf, dat in de afgelopen 10 jaar veel ervaring heeft opgedaan in de renovatie, het onderhoud en het beheer van groen. Bent u particulier, heeft u een bedrijf, of werkt u voor een overheidsinstelling? Wij helpen u graag met uw groene omgeving.

De kracht van het bedrijf ligt in het samenspel van de verschillende vakgebieden. Zo wordt tijdens het ontwerp en de aanleg al zoveel mogelijk rekening gehouden met het toekomstige onderhoud van de tuin. Een voordeel waarvan u de vruchten plukt!

Van Duren Groenservice staat ook voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit; niet voor niets zijn wij in het bezit van het kwaliteitskeurmerk TuinKeur.

Daarnaast zijn wij een deskundig adviespartner. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de inrichting van uw tuin of wenst u advies over het onderhoud van uw gazon of beplanting? Onder de noemer ‘Van Duren Groenadvies’ helpen wij u graag verder. Zodat uw tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst!

Graag tot ziens!

Robin van Duren

Tuinontwerp

Weet u niet waar u moet beginnen met het ontwerp van uw tuin of waar u verder moet? Waar komt de bestrating en waar laten we het regenwater?

Tuinrenovatie

Wilt u de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wilt u juist maar een klein gedeelte veranderen? Van Duren Groenservice helpt u om..

Tuinonderhoud

Is uw tuin u boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor uw ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind uw tuin te onderhouden?

Wij zijn tuinkeur gecertificeerd.

Een TuinKeur-hovenier garandeert u kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekerd dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert. Uw zekerheid van de juiste keuze met de 5 zekerheden van TuinKeur!

Professionaliteit
Een tuinkeur hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.

Vakbekwaamheid
Een tuinkeur hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Kwaliteit
Een tuinkeur hovenier heeft passie voor zijn vak

Betrouwbaarheid
Een tuinkeur hovenier laat u niet voor verrassingen komen te staan.

Service
Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden. 

Sluit Menu