Van Duren Groenservice: voor al uw tuinwensen!

Wilt u een tuin laten ontwerpen, renoveren of zelf niet meer het onderhoud doen? Bij Van Duren Groenservice bent u aan het juiste adres voor uw tuinwensen. Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf, dat in de afgelopen 10 jaar veel ervaring heeft opgedaan in de renovatie, het onderhoud en het beheer van groen. Bent u particulier, heeft u een bedrijf, of werkt u voor een overheidsinstelling? Wij helpen u graag met uw groene omgeving.

De kracht van het bedrijf ligt in het samenspel van de verschillende vakgebieden. Zo wordt tijdens het ontwerp en de aanleg al zoveel mogelijk rekening gehouden met het toekomstige onderhoud van de tuin. Een voordeel waarvan u de vruchten plukt!

Van Duren Groenservice staat ook voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit; niet voor niets zijn wij in het bezit van het kwaliteitskeurmerk TuinKeur.

Daarnaast zijn wij een deskundig adviespartner. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de inrichting van uw tuin of wenst u advies over het onderhoud van uw gazon of beplanting? Onder de noemer ‘Van Duren Groenadvies’ helpen wij u graag verder. Zodat uw tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst!

Graag tot ziens!

Robin van Duren

 
"Een mooie tuin het hele jaar door, dat wil toch iedereen!
Wij als vakmensen en liefhebbers helpen u graag..."