Over ons

Van Duren Groenservice: voor al uw tuinwensen!

Wilt u een tuin laten ontwerpen, renoveren of zelf niet meer het onderhoud doen? Bij Van Duren Groenservice bent u aan het juiste adres voor uw tuinwensen. Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf, dat in de afgelopen 10 jaar veel ervaring heeft opgedaan in de renovatie, het onderhoud en het beheer van groen. Bent u particulier, heeft u een bedrijf, of werkt u voor een overheidsinstelling? Wij helpen u graag met uw groene omgeving.

De kracht van het bedrijf ligt in het samenspel van de verschillende vakgebieden. Zo wordt tijdens het ontwerp en de aanleg al zoveel mogelijk rekening gehouden met het toekomstige onderhoud van de tuin. Een voordeel waarvan u de vruchten plukt!

Van Duren Groenservice staat ook voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit; niet voor niets zijn wij in het bezit van het kwaliteitskeurmerk TuinKeur.

Daarnaast zijn wij een deskundig adviespartner. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de inrichting van uw tuin of wenst u advies over het onderhoud van uw gazon of beplanting? Onder de noemer ‘Van Duren Groenadvies’ helpen wij u graag verder. Zodat uw tuin een plek blijft om te genieten, nu en in de toekomst!

Graag tot ziens!

Robin van Duren

Onze filosofie:

Een tuin geeft u het gevoel van ontspanning. Of het nu er in werken is of er in zitten met een hapje, drankje en boekje of met goed gezelschap. Een tuin is van onschatbare waarde voor de mens. Ieder heeft daar zijn eigen behoeftes en verlangens in. Rustig groen of juist veel kleur. Praktisch of juist uitdagend en speels. Een tuin in welke stijl of vorm dan ook geeft u het gevoel van lekker weg zijn van de dagelijkse sleur. In het tuinplan word hier rekening mee gehouden. Deze filosofie loopt als een rode draad door het voortraject van het tuinplan maken, de voorbereiding tot de uitvoering en de nazorg.

Onderhoud is behoud. Volgens ons geldt dat voor alle tuinen. Het gevoel van in de tuin zitten of er naar kijken en dat het klopt en u niet boven het hoofd groeit. Het gevoel dat de planten en het gazon lekker groeien geeft u ook het gevoel van rust en ontspanning. Geen zorgen hebben over de tuin. Dat fijne gevoel moet een tuin u geven.

Niet voor niets dat wij kant en klare tuinpakketten hebben ontwikkeld. Een droomtuin aanleggen is 1 ding. Hem goed houden is 2. De juiste bemesting in het seizoen, juist snoeien op het juiste moment. Een tuin is daardoor het hele jaar door een beleving. Zelfs in de winter geven planten nog een sierwaarde aan de tuin.

Dit alles doen met mensen die een passie hebben voor dat waar ze goed in zijn en die passie overdragen aan u en aan elkaar.

Pas dan kunt u lekker weg in eigen tuin.

Tuinontwerp

Weet u niet waar u moet beginnen met het ontwerp van uw tuin of waar u verder moet? Waar komt de bestrating en waar laten we het regenwater?

Tuinrenovatie

Wilt u de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wilt u juist maar een klein gedeelte veranderen? Van Duren Groenservice helpt u om..

Tuinonderhoud

Is uw tuin u boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor uw ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind uw tuin te onderhouden?

Wij zijn tuinkeur gecertificeerd.

Een TuinKeur-hovenier garandeert u kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekerd dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert. Uw zekerheid van de juiste keuze met de 5 zekerheden van TuinKeur!

Professionaliteit
Een tuinkeur hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.

Vakbekwaamheid
Een tuinkeur hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Kwaliteit
Een tuinkeur hovenier heeft passie voor zijn vak

Betrouwbaarheid
Een tuinkeur hovenier laat u niet voor verrassingen komen te staan.

Service
Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden.