Van Duren Groenservice - diensten

Tuinbeheer

Jouw tuin altijd tiptop in orde!

Geen zorgen om je tuin meer?

Tuinbeheer is de oplossing!

Het is een feit dat een tuin veel werk met zich meebrengt. Maar wat moet er allemaal gebeuren? Wanneer moet dat gebeuren? En waar moet u beginnen?

Tuinbeheer gaat net een stapje verder dan tuinonderhoud. Bij tuinbeheer hebben wij uw tuin in beheer. Dit kan het complete beheer zijn, maar het kunnen ook bepaalde werkzaamheden zijn. Zo kan bijvoorbeeld afgesproken worden dat u zelf schoffelt en het gras maait, terwijl de hovenier de bemesting verzorgt, het blad ruimt en al het snoeiwerk voor zijn rekening neemt.

Aan de hand van een beheerplan worden afspraken gemaakt over de soort werkzaamheden die er in de tuin verricht moeten worden en de financiën. Zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Bijkomend voordeel van deze aanpak is dat de hovenier de werkzaamheden kan inplannen, zodat u nooit hoeft te wachten totdat hij tijd voor u heeft.

Abonnementen
Met een basis beheerabonnement verzorgen wij één voorjaarsbeurt en één najaarsbeurt voor u. Denk hierbij aan het snoeien, bemesten, bijwerken van de graskanten, verticuteren, bladruimen, verzorgen van de borders en afvoeren van het afval. Voor een tuin van 100 m² betaalt u vanaf €21,95 per maand inclusief btw.

Met een compleet beheerabonnement verzorgen wij voor u het complete beheer van uw tuin. Dit betekent dat wij uw tuin niet alleen een voorjaars- en najaarsbeurt geven, maar dat wij ook zorgen voor al het snoeiwerk, beheer van het gazon (verticuteren, bemesten, graskanten bijwerken en in het seizoen wekelijks maaien), bladruimen, schoffelen van de borders en afvoeren van het afval. Voor een tuin van 100 m² betaalt u vanaf €44,95 per maand inclusief btw.

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Voorbeelden van tuinbeheer

Wat klanten vinden van onze diensten

Frans Hermans
10-01-2021
Lees verder
Schitterend tuinplan met gedegen onderbouwing!!!
Anita Muijsenberg
28-11-2020
Lees verder
Met veel enthousiasme een mooi ontwerp gekregen en conform afspraken netjes alles opgeleverd. Aanrader!
Ans van Lier
18-10-2020
Lees verder
Nadat we afgelopen voorjaar de voortuin helemaal hebben laten aanleggen. Hebben we er in de zomer bewust voor gekozen om de achtertuin ook weer door Van Duren te laten ontwerpen en vormgeven. Hierdoor kregen we een mooi samenhangend geheel.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!

Zie jij je droomtuin al voor je?

Laten we starten met je tuinontwerp

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar