Will Boots – Hovenier en machinist

Will Boots - hovenier en machinist

Will Boots is hovenier en machinist bij Van Duren Groenservice en geeft graag een kijkje in zijn leven.

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Will Boots. Ik woon in Grashoek samen met mijn vrouw, 3 dochters en onze kat. Mijn functie in het bedrijf kent veel afwisseling. Ik werk parttime binnen het bedrijf. In mijn vrije tijd klus ik in ons huis en onderhoud ik natuurlijk onze tuin. In het seizoen vind ik het ook heerlijk om met de motor een rondje te rijden en met de caravan op pad te gaan.

Voorheen was ik kraanmachinist en werkzaam in de wegenbouw. Hele dagen zitten was ik moe en zocht meer uitdaging in het fysiek bezig zijn. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Van Duren Groenservice en werk ik met veel plezier samen met mijn collegas

Kun je iets meer vertellen over je werkzaamheden binnen Van Duren Groenservice?

Met mijn ervaring als machinist ben ik dan ook actief in de aanleg en het grondwerk. Het aanleggen is erg divers; van grondwerk tot straatwerk tot aanleggen van gazons en aanplanten van tuinen en eigenlijk alles wat daar bij komt kijken.

Secuur en nauwkeurig werken, bedenken hoe we zaken het makkelijkste of beste uit kunnen voeren haal ik veel voldoening uit. Als team krijgen we veel vrijheid op de werkvloer wat het werken ook uitdagend en leuk houd en zorgt dat wat we maken ook als stukje van je zelf is.

Heb je voorbeelden van gave projecten?

Een van de leukste projecten binnen van Duren is tot nu toe de aanleg van een voortuin in Egchel. Van een grasveld met een boom naar een tuin waarbij het huis veel beter tot zijn recht komt, zowel overdag, als in de avond.

Mijn collega heeft het ontwerp gemaakt en samen met hem hebben we deze tuin aangelegd. Behoud van de beregeningsinstallatie was een pré. Speelse verhogingen, grote keien, een pad van staptegels, sfeer verlichting, grindpaden, 2 ruime grasvelden omringd met een kleurenpracht aan beplanting met enkele in het oog springende Robinia palen maken het plaatje compleet. In het voorjaar heb ik nog onderhoud uitgevoerd aan deze tuin. Het is mooi om te zien hoe de tuin zich in een seizoen ontwikkeld heeft.

Voortuin Egchel resultaat

Wat maakt het dat het leuk is om bij Van Duren Groenservice te (komen) werken?

De variatie in werk, vrijheid op de werkvloer, hoe het bedrijf met je mee denkt en flexibel is, is erg prettig. Natuurlijk ook de prettige collega’s en leuke en afwisselende klanten. Ook op de fiets naar het werk gaan en geen lange reistijden naar de klanten is heel erg fijn. Dicht bij huis werken in de vertrouwde omgeving is prettig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates, tips en aanbiedingen voor jouw tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ons team

Nick van Kampen - Hovenier

Nick van Kampen – Hovenier

Nick van Kampen is hovenier bij Van Duren Groenservice en geeft graag een kijkje in zijn leven. Wie ben je en wat is je functie?

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar