Hoveniersbedrijf - Van Duren Groenservice

Recensies

Wat klanten vinden van onze service

Klanten referenties

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk en maken dit dan ook graag inzichtelijk dankzij onze vermelding op HovernierNederland. HovenierNederland is een recensie website waar alle hoveniers van Nederland op worden vermeld. Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit om een recensie te schrijven over ons werk. Het maakt niet uit of het gaat om een ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud. 

Recensie schrijven?

Wil je ook graag een recensie schrijven over werkzaamheden die we in jouw tuin hebben verricht? 

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Aanleg / Renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

TuinKeur gecertificeerd

Een TuinKeur hovenier garandeert je kwaliteit. Met een TuinKeur hovenier ben je er van verzekerd dat je een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert. 

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Wil jij ook weer genieten van je tuin?

Ga dan nu aan de slag!