Oprit en voortuin renovatie in Panningen
Robin van Duren

Robin van Duren

Oprit en voortuin renovatie in Panningen

In Panningen hebben we een oprit en voortuin gerenoveerd. Bij dit project hadden we te maken met een hoogte verschil met de oprit van de buren, dit hebben we opgevangen met een opsluitband. Omdat een grote oprit al snel saai kan worden als het geheel uit een kleur bestaat hebben we ervoor gekozen om het grote vlak van de oprit te breken. Dit hebben we gedaan door stroken aan te brengen met een lichtere kleur tegel. De combinatie matcht daarnaast ook nog eens perfect bij de gevel.

De oude Japanse Esdoorn hebben we gesnoeid zodat deze kon blijven staan en de tuin meteen een volwassen karakter geeft. Verder is deze tuin onderhoudsvriendelijk met enkele kleine haagjes, een grindvak, 3 strakke potten en planten die de bodem gaan bedekken. Op deze manier hebben we toch veel diversiteit gecreëerd in een kleinere tuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

voortuin en oprit renovatie Baarlo
Projecten

Voortuin en oprit renovatie in Baarlo

In Baarlo hebben we voor een klant een nieuwe oprit aangelegd met een strakke 20×30 betontegel. De hardstenen brievenbus hebben we hergebruikt in de voortuin.

Tuin renovatie Neer
Projecten

Tuin renovatie Neer

In een achtertuin in Neer hebben we het gazon vervangen en de plantenborder onder handen genomen. Tevens is het het stoepje voor de containers verruimt

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar