Van Duren Groenservice - diensten

Aanleggen of renoveren

Wij maken van jouw tuin de droomtuin die je voor ogen hebt

Zie jij het al voor je?

Jouw tuinontwerp of idee gerealiseerd?

Wanneer je een tuinontwerp of een idee voor je tuin hebt ben je er natuurlijk nog niet. Nu komt de realisatie fase. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor jou de volledige tuin aanleggen op basis van een tuinontwerp. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle kleine aspecten die hierbij komen kijken, wij zorgen ervoor dat jouw droomtuin realiteit wordt.

Wil je slechts een klein deel van je tuin renoveren zoals een border, een nieuw gazon of nieuw terras? Ook dan ben je bij Van Duren Groenservice aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw idee gerealiseerd wordt naar aanleiding van je wensen.

Kwaliteit, vakmanschap en service staat bij ons voorop. Niet alleen in de vorm van werkzaamheden maar ook in de communicatie met onze klanten. Samen met jou komen we altijd tot een hoogwaardig eindresultaat.

Ben jij er klaar voor om jouw volledige tuin (of een klein gedeelte) te renoveren en zo je droomtuin te realiseren?

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Voorbeelden van tuinprojecten

Gazon

In veel tuinen neemt het gazon een belangrijke plaats in. Voor kinderen is gras een ideale speelplek om te ravotten en met een tuinstoel erop vormt het een heerlijk zitplekje. Maar een gazon heeft meer voordelen. Zo heeft het door z’n afmetingen vaak een sterk ruimtelijk effect, waardoor uw tuin groter lijkt. Bovendien laat het groene gras uw kleurige borders nog mooier uitkomen.

Van Duren adviseert je graag over het onderhoud van jouw gazon, over hoe je jouw gazon mooi krijgt én mooi houdt. En wil je nooit meer maaien, sproeien en bemesten? Dan kan kunstgras een uitkomst zijn. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Grondbewerking

De aanleg van een nieuwe tuin begint vaak met het bewerken van de grond. Van Duren Groenservice is thuis in het bewerken van de grond voor de aanleg van een tuin. Hierbij kun je denken aan onder andere:

Ploegen / Frezen / Cultiveren / Het uitgraven en afvoeren van slechte grond / Het aanvoeren van schone grond / Het egaliseren van de grond / Het aanleggen en verdichten van een cunet (uitgegraven gedeelte waarin een zandlaag wordt aangebracht ten behoeve van de draagkracht van de grond)

gazon aanleg
achtertuin kunstgras

Verharding

Wil je naast beplanting ook een stukje verharding in jouw tuin? Wij hebben ruime ervaring in het leggen van goede bestrating en adviseren je dan ook graag over het soort bestrating dat het beste bij jouw tuin past.

Je kunt bij ons terecht voor sierbestrating van een hoogwaardige kwaliteit. In allerlei soorten en maten. Daardoor vindt je altijd een steen of tegel die bij jouw specifieke wensen past. Ook geven wij je graag advies over onder meer de opbouw van de ondergrond, zodat verzakking uitgesloten is. Belangrijk is bovendien dat er geen water op de verharding blijft staan.

Tenslotte doet Van Duren bij graafwerkzaamheden ook de noodzakelijke en verplichte KLIC-melding bij het Kadaster. Door deze melding wordt inzichtelijk waar kabels en leidingen liggen. Op deze manier kan graafschade aan kabels en leidingen worden voorkomen.

Wat klanten vinden van onze gerealiseerde tuinen

Kai Reijnen
13-07-2022
Lees verder
Het project is top begeleid en neergezet. Nergens iets op aan te merken. Top resultaat.
Mevr. Beckers - van Rooijen
17-05-2022
Lees verder
Afspraken goed nagekomen en goed meegedacht. Zeer klantvriendelijk en naderhand alles tip-top opgeruimd en schoongemaakt.
Gerard Boonekamp
29-11-2021
Lees verder
De opdracht om een tuin te creëren in Mediterrane sfeer is in op bijzonder creatieve wijze vertaald in een belevingstuin waarin je je mediterrane sferen voelt. Bijzondere aandacht voor details in de keuze voor terrastegels, beklinkering van tuinpaden, waterpartij bij de vijver, belichting en beplanting.
Kobus Kurvers
06-08-2021
Lees verder
Robin heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en zelf aangevuld met zijn kennis. Het werk wat gedaan is nog mooier en beter als wij hadden kunnen voorstellen. De prijs was nog voordeliger als wij gedacht hadden. In de toekomst graag weer. Echt een aanrader.
Sylvia en Frank Schers
08-11-2020
Lees verder
Nadat we al een tijdje 'geen' achtertuin meer hadden Robin gemaild. Hij kwam, keek, maakte een ontwerp afgestemd op onze wensen (onderhoudsvriendelijke tuin). Na goedkeuring van duidelijke offerte werd de tuin gerealiseerd. Kortom; vakwerk en goede communicatie.
Miets Willems-Beunen
26-10-2020
Lees verder
Het is zo relaxed om in overleg samen te werken, hoe pakken we dit klusje aan dan komt het goed. De hovenier het zwaardere werk en ik de opruimwerkzaamheden.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!
Mariska Kessels
02-10-2019
Lees verder
Van Duren Groenservice heeft een mooie prachtige voortuin geleverd. We hebben een voortuin die hier in de gehele omgeving niemand heeft. Ze hebben gekeken naar ons huis en oprit. De oprit is van hardsteen en ligt diagonaal. Van Duren zei direct, dan maken we de bloembakken ook digitaal. Het geheel komt goed uit. De planten zijn geheel in overleg geplant. Het is een strakke maar rustige voortuin. Past bij ons huis. We hebben onze wensen uitgesproken en hier is zeker naar geluisterd. In1 woord prachtig.

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Klaar om te ontspannen in je eigen droomtuin?

Tuin laten aanleggen of renoveren?

Neem contact op met Van Duren Groenservice voor jouw tuinrenovatie of aanleg in Panningen, Maasbree, Venlo, Kessel, Reuver, Roggel, Meijel, Horst, Sevenum of Beringe!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar