Van Duren Groenservice - diensten

Aanleggen of renoveren

Wij maken van jouw tuin de droomtuin die je voor ogen hebt

Zie jij het al voor je?

Jouw tuinontwerp of idee gerealiseerd?

Wanneer je een tuinontwerp of een idee voor je tuin hebt ben je er natuurlijk nog niet. Nu komt de realisatie fase. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor jou de volledige tuin aanleggen op basis van een tuinontwerp. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle kleine aspecten die hierbij komen kijken, wij zorgen ervoor dat jouw droomtuin realiteit wordt.

Wil je slechts een klein deel van je tuin renoveren zoals een border, een nieuw gazon of nieuw terras? Ook dan ben je bij Van Duren Groenservice aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw idee gerealiseerd wordt naar aanleiding van je wensen.

Kwaliteit, vakmanschap en service staat bij ons voorop. Niet alleen in de vorm van werkzaamheden maar ook in de communicatie met onze klanten. Samen met jou komen we altijd tot een hoogwaardig eindresultaat.

Ben jij er klaar voor om jouw volledige tuin (of een klein gedeelte) te renoveren en zo je droomtuin te realiseren?

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Gazon

In veel tuinen neemt het gazon een belangrijke plaats in. Voor kinderen is gras een ideale speelplek om te ravotten en met een tuinstoel erop vormt het een heerlijk zitplekje. Maar een gazon heeft meer voordelen. Zo heeft het door z’n afmetingen vaak een sterk ruimtelijk effect, waardoor uw tuin groter lijkt. Bovendien laat het groene gras uw kleurige borders nog mooier uitkomen.

Van Duren adviseert je graag over het onderhoud van jouw gazon, over hoe je jouw gazon mooi krijgt én mooi houdt. En wil je nooit meer maaien, sproeien en bemesten? Dan kan kunstgras een uitkomst zijn. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Grondbewerking

De aanleg van een nieuwe tuin begint vaak met het bewerken van de grond. Van Duren Groenservice is thuis in het bewerken van de grond voor de aanleg van een tuin. Hierbij kun je denken aan onder andere:

Ploegen / Frezen / Cultiveren / Het uitgraven en afvoeren van slechte grond / Het aanvoeren van schone grond / Het egaliseren van de grond / Het aanleggen en verdichten van een cunet (uitgegraven gedeelte waarin een zandlaag wordt aangebracht ten behoeve van de draagkracht van de grond)

gazon aanleg
achtertuin kunstgras

Verharding

Wil je naast beplanting ook een stukje verharding in jouw tuin? Wij hebben ruime ervaring in het leggen van goede bestrating en adviseren je dan ook graag over het soort bestrating dat het beste bij jouw tuin past.

Je kunt bij ons terecht voor sierbestrating van een hoogwaardige kwaliteit. In allerlei soorten en maten. Daardoor vindt je altijd een steen of tegel die bij jouw specifieke wensen past. Ook geven wij je graag advies over onder meer de opbouw van de ondergrond, zodat verzakking uitgesloten is. Belangrijk is bovendien dat er geen water op de verharding blijft staan.

Tenslotte doet Van Duren bij graafwerkzaamheden ook de noodzakelijke en verplichte KLIC-melding bij het Kadaster. Door deze melding wordt inzichtelijk waar kabels en leidingen liggen. Op deze manier kan graafschade aan kabels en leidingen worden voorkomen.

Wat klanten vinden van onze gerealiseerde tuinen

Ans van Lier
24-11-2019
Lees verder
Na onze vakantie heb ik contact opgenomen met van Duren. Meteen kreeg ik bericht dat ze na hun vakantie contact zouden opnemen en dat werd gedaan. (goed nakomen van afspraken) Via mail planden we onze afspraken en dat werkte goed. De plannen die wij voor de tuin hadden ( met nadruk, geen kerkhof tuin zoals wij een tuin met allemaal muurtjes en tegelwerk noemen) konden door Johan Hillen mooi worden omgezet in een daadwerkelijk plan. Johan kreeg de ruimte om vooral zijn eigen ideeën los te laten op het lapje grond. Al snel waren er de plannen en ontwerpen. Deze werden vanuit diverse oogpunten gepresenteerd aan onze keukentafel. Hierdoor kregen we zicht op onze tuin. Overleg met het gezin over de plannen en de offerte leidde tot een oké voor de mannen van van Duren. Tegelwerk werd uitgezocht en zelf maakten we de tuin klaar voor de metamorfose. In 3 dagen tijd is onze voortuin gerealiseerd waarbij de voorwaarde voor goede bemesting ook niet werd vergeten. Kortom een mooi geheel. Communicatie tijdens en na de werkzaamheden, wat vinden jullie er van, is dit wat jullie voor ogen hadden etc. waren voor ons een teken van klantvriendelijkheid.
S. Reijnen
28-09-2019
Lees verder
Al jaren een trouwe en tevreden klant van Robin en zijn team. Nu de voortuin opnieuw laten aanleggen. Mooie begeleiding en goede uitvoering van ontwerp tot oplevering. Super tevreden, zoals altijd.
Mariska Kessels
02-10-2019
Lees verder
Van Duren Groenservice heeft een mooie prachtige voortuin geleverd. We hebben een voortuin die hier in de gehele omgeving niemand heeft. Ze hebben gekeken naar ons huis en oprit. De oprit is van hardsteen en ligt diagonaal. Van Duren zei direct, dan maken we de bloembakken ook digitaal. Het geheel komt goed uit. De planten zijn geheel in overleg geplant. Het is een strakke maar rustige voortuin. Past bij ons huis. We hebben onze wensen uitgesproken en hier is zeker naar geluisterd. In1 woord prachtig.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!
Angela Korsten
18-07-2019
Lees verder
De samenwerking was erg prettig, er werden goede en duidelijke afspraken gemaakt die ook werden aangekomen. Er werd geluisterd naar onze wensen waar zeer zeker rekening mee gehouden wordt maar ze durven ook met eigen ideeën te komen en geven goede adviezen bij het maken van keuzes voor de materialen en planten. Wij zijn erg tevreden met het eindresulaltaat en genieten dagelijks van onze nieuwe tuin.

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Klaar om te ontspannen in je eigen droomtuin?

Tuin laten aanleggen of renoveren?