Van Duren Groenservice

Tuinontwerp laten maken

Een 3D tuinontwerp op maat gemaakt door onze tuinontwerper!

Een tuinontwerp laten maken

Onze tuinontwerper staat klaar

Ben je op zoek naar een tuinontwerp om jouw tuin helemaal tot zijn recht te laten? Geen zorgen, wij kunnen je helpen. Onze tuinontwerper helpt je om de visie van jouw tuin volledig te realiseren.

Met meer dan 15 jaar ervaring en een talent om in elke tuin de natuur tot zijn recht te laten komen, zal onze tuinontwerper met jou samenwerken om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat het beste past bij jouw wensen en eisen.

Ook geschikt voor de kleine tuin

Tuinontwerp voor elke tuin

Ben je voor je tuin specifiek op zoek naar een bepaalde stijl? Geen probleem, of het nu gaat om een jaren 30 tuinontwerp, een modern tuinontwerp, een natuurlijk, organisch, Japans of ecologisch tuinontwerp, onze tuinontwerper heeft de creatieve vaardigheden om er iets prachtigs van te maken.

Ook voor de kleine tuin is een tuinontwerp aan te raden. Vaak wordt er gedacht dat je met een kleine tuin niet veel kan. Niets is minder waar, er is namelijk veel meer mogelijk dan je zelf waarschijnlijk beseft. Onze tuindesigner zorgt dat je optimaal van jouw kleine tuin kan gaan genieten.

Is een tuinontwerp noodzakelijk

Een tuinontwerp als basis

Het maken van een tuinontwerp is eigenlijk de belangrijkste basis waar je mee kan starten.

Bij het maken van een tuinontwerp wordt er namelijk rekening gehouden met vele verschillende factoren waar je anders misschien nooit aan gedacht zou hebben. 

Denk hierbij aan  lichtinval, watermanagement, verharding, materiaalkeuze en nog veel meer.

Enkele onderdelen waar onze tuinontwerper rekening mee houdt om een tuinontwerp te maken dat aansluit op jouw wensen.

Tuinontwerp projecten

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs...

Bekijk project
Tuinontwerp Roggel door Van Duren Groenservice

Tuinontwerp Roggel

Bij het renoveren van een bestaande tuin komt er altijd een lijst van wensen en uitdagingen bij kijken. Zo ook bij het tuinontwerp dat we...

Bekijk project

Wat klanten vinden van onze diensten

Klanten recensies

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk en maken dit dan ook graag inzichtelijk dankzij onze vermelding op HovernierNederland. HovenierNederland is een recensie website waar alle hoveniers van Nederland op worden vermeld. 

Wil jij een tuinontwerp laten maken?

Wij helpen je graag verder.

Neem contact op met Van Duren Groenservice voor jouw tuinontwerp in Panningen, Maasbree, Venlo, Kessel, Reuver, Roggel, Meijel, Horst, Sevenum of Beringe!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar