lange smalle achtertuinrenovatie in Panningen
Robin van Duren

Robin van Duren

Lange en smalle achtertuin renovatie Panningen

Wat kun je met een lange en smalle achtertuin met hoogte verschillen? Het is een probleem waar veel tuineigenaren tegenaan lopen.

In overleg met de klant hebben we deze tuin ontworpen. De tuin hebben we opgedeeld in verschillende tuinkamers. Zo is er een plek om in de luwte te kunnen zitten met een overkapping van rond Kastantjehout met een semitransparant dak wat meteen een heerlijke sfeer uitstraalt.

De klant is zelf creatief bezig geweest met de tuinmuur te verven wat het geheel echt compleet maakt.

Om de tuinkamers op te delen is er gebruik gemaakt van portugese laurier hagen. Het pad van gebakken klinkers accentueert de zichtlijn en zorgt er zo voor dat de verschillende tuinkamers toch ook een geheel vormen.

Nu kan de nieuwe beplanting gaan groeien en kunnen de bijtjes, vlinders en andere insecten volgend jaar ook heerlijk genieten!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

voortuin en oprit renovatie Baarlo
Projecten

Voortuin en oprit renovatie in Baarlo

In Baarlo hebben we voor een klant een nieuwe oprit aangelegd met een strakke 20×30 betontegel. De hardstenen brievenbus hebben we hergebruikt in de voortuin.

Tuin renovatie Neer
Projecten

Tuin renovatie Neer

In een achtertuin in Neer hebben we het gazon vervangen en de plantenborder onder handen genomen. Tevens is het het stoepje voor de containers verruimt

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar