Nieuw gazon met beregening en beplanting Egchel
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Nieuw gazon voortuin Egchel

Bij Van Duren Groenservice streven we ernaar om elke tuin om te toveren tot een groene oase. Onlangs kregen we de kans om een tuin in Egchel nieuw leven in te blazen. De klant had een gazon dat zijn beste tijd had gehad en vol onkruid stond. Dit bood ons de perfecte gelegenheid om niet alleen het gras te vernieuwen, maar ook andere verbeteringen door te voeren.

Vernieuwing van het gazon

Het oude gazon was niet meer strak en zat vol onkruid. We hebben het volledige gazon verwijderd en nieuw gras aangelegd. Om ervoor te zorgen dat het nieuwe gazon goed onderhouden blijft, hebben we de beregening uitgebreid met pop-up sproeiers. Deze sproeiers zijn aangesloten op een Rain-Bird computer, waardoor de klant eenvoudig de beregening kan regelen en het gazon altijd voldoende water krijgt.

Eigentijdse beplanting in de voortuin

Naast het vernieuwen van het gazon, hebben we ook de border in de voortuin aangepakt. De bestaande beplanting voldeed niet meer aan de wensen van de klant. Daarom hebben we gekozen voor eigentijdse en kleurrijke beplanting die de voortuin een frisse en moderne uitstraling geeft. De nieuwe planten zijn zorgvuldig geselecteerd om het hele jaar door kleur en leven aan de tuin te geven.

Resultaat

De klant in Egchel is zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe gazon is strak en onkruidvrij, en de pop-up sproeiers zorgen voor een gemakkelijke en efficiënte beregening. De voortuin straalt nu met kleurrijke beplanting die perfect aansluit bij de wensen van de klant. Bij Van Duren Groenservice zijn we trots op deze transformatie en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we onze passie voor groen kunnen delen.

Wil je ook je tuin nieuw leven inblazen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar