Van Duren Groenservice - diensten

Tuinonderhoud

Je tuin tot in de puntjes verzorgd houden

Ontspannen in je tuin zonder zorgen

Tuinonderhoud uitbesteden?

Tuinonderhoud is een klus waar je als eigenaar niet altijd zin, kennis of tijd voor hebt. Zeker niet in de herfst of winter, maar in de zomer wil je wellicht liever ontspannen in je tuin. Bovendien heb je misschien niet het juiste materiaal in huis, waardoor je het onderhoud blijft vooruitschuiven. Wij kunnen het tuinonderhoud voor je uit handen nemen. Van het wekelijks grasmaaien, maandelijks bijwerken van de tuin maar ook groot snoeiwerk voeren wij voor je uit. We willen dat je tuin lang mee gaat en daarom is het juiste onderhoud noodzakelijk. Zo heb jij lang plezier van je tuin! 

Werk je zelf net zo graag in de tuin als wij? Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te helpen tijdens de werkzaamheden of slechts een gedeelte van het onderhoud uit te besteden.

Kortom, wil jij op frequente basis je tuin liefde en aandacht geven? dan staan wij voor je klaar.

Zakelijk tuinonderhoud

Als ondernemer heb jij en je personeel waarschijnlijk je handen vol aan je onderneming. Heb je bij je bedrijfspand een tuin, dan wil je natuurlijk dat deze er netjes uitziet. Wij geven bedrijfstuinen de zorg die ze verdienen zodat jouw bedrijfstuin een visitekaartje is voor je klanten.

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Voorbeelden van tuinonderhoud

Wat klanten vinden van ons tuinonderhoud

Annemiek Dusch
15-05-2019
Lees verder
Robin en zijn medewerkers leveren prima werk, zowel wat betreft maandelijks onderhoud, als wat betreft de revisiewerkzaamheden aan de verschillende onderdelen van de tuin. Men is vriendelijk, werkt netjes en stevig door. Dik tevreden!
Lilian Vercoulen
23-05-2017
Lees verder
Super. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe tuin wil aanleggen, maar ook voor degenen die het onderhoud willen uitbesteden
Ans van Lier
18-10-2020
Lees verder
Nadat we afgelopen voorjaar de voortuin helemaal hebben laten aanleggen. Hebben we er in de zomer bewust voor gekozen om de achtertuin ook weer door Van Duren te laten ontwerpen en vormgeven. Hierdoor kregen we een mooi samenhangend geheel.
Annemiek
31-10-2017
Lees verder
Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van de dienstverlening 'periodiek onderhoud' door van Duren. Voor een vast bedrag per maand werd de tuin bijgehouden. Voor mij een echte uitkomst. De tuin zag er na elke 'beurt' weer prima uit. Van Duren meldde zich zelf wanneer hij kwam (1x per maand), afspraken over tijd en acties werden goed nagekomen, ook als ik eens niet zelf aanwezig was. Kortom, erg tevreden.

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Aanleg / renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Je tuin altijd in topconditie?

Onderhoud je tuin goed

Neem contact op met Van Duren Groenservice voor jouw tuinonderhoud in Panningen, Maasbree, Venlo, Kessel, Reuver, Roggel, Meijel, Horst, Sevenum of Beringe!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar