Johan Hillen – tuinontwerper & voorman

Johan Hillen - Tuinontwerper en voorman

 Johan Hillen is Tuinontwerper en Voorman bij Van Duren Groenservice en geeft graag een kijkje in zijn leven.

Wie ben je en wat is je functie?

Mijn naam is Johan Hillen. Ik ben geboren in Maasbree en woon sinds 2006 in Sevenum. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Mijn functie in het bedrijf is erg divers. Een tot twee dagen in de week zit ik op kantoor en ontwerp ik de grotere tuinen en maak een offerte voor de betreffende klant. Daarnaast verzorg ik een groot deel van de aanleg van tuinen en bedenk ik de beplantingsplannen. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Van Duren Groenservice en werk ik met veel plezier in de tuinen van onze klanten. 

Kun je iets meer vertellen over je werkzaamheden binnen Van Duren Groenservice?

Om tot een mooi ontwerp te komen ga ik altijd eerst naar de klant toe voor een kennismaking en het bespreken van zijn wensen. Hierdoor kom ik op de leukste plaatsen en ontmoet ik zo interessante mensen. Het ontwerp word in 3D ontworpen en gepresenteerd op een groot scherm, op ons bedrijf onder het genot van een vers kopje koffie.
Dit is altijd het spannende moment. Omdat ik vaak de tuin op een creatieve manier invul is de klant vaak verrast. Doordat we de tijd voor hun nemen krijgen ze de kans om aan de nieuwe ideeën te wennen en zijn dan laaiend enthousiast. De leukste momenten zijn om de tuinen samen met ons team te maken en de verwachtingen van de klant te overtreffen met het resultaat. 

Heb je voorbeelden van gave projecten?

Een van de leukste projecten binnen van Duren is tot nu toe toch wel de zwemvijver die ik heb mogen ontwerpen en aanleggen. Een schitterende tuin met beplanting in cottage stijl, een kippen wei met een leuk sfeervol zitje en een prachtige strakke zwemvijver. De gekozen materialen vloeien perfect in elkaar over. In de avond gaat bij schemering de zwakstroomverlichting aan en veranderd de tuin in een sprookjeswereld. Een prachtig project waar mij geheel de vrije hand werd gegeven door de klant.
Bedankt voor het vertrouwen!

Wat maakt het dat het leuk is om bij Van Duren Groenservice te (komen) werken?

Zoals ik al zei is Van Duren Groenservice hard aan de weg aan het timmeren om een begrip te worden in de regio en is het een bedrijf met een hart van goud waar ook goed geluisterd word naar elkaar. Versterk ons team, je zal er geen spijt van krijgen! Van Duren Groenservice is een zeer gedreven bedrijf met een groot hart voor zijn klanten en zijn personeel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates, tips en aanbiedingen voor jouw tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ons team

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar