Makkelijk en snel onze diensten bestellen

Tuinpakketten

Een dienst bestellen zonder offerte? Dat kan met onze pakketten

 • Lente
  185.00

  Ons kennismakingspakket bestaat uit 4 arbeidsuren. Deze vullen we in op basis van uw wensen. Dit geliefde pakket is voor veel tuineigenaren een uitkomst die zelf net wat tijd te...

  Kennismakingspakket

  185.00

  Ons kennismakingspakket bestaat uit 4 arbeidsuren. Deze vullen we in op basis van uw wensen. Dit geliefde pakket is voor veel tuineigenaren een uitkomst die zelf net wat tijd te kort komen om bijvoorbeeld de hagen te snoeien. Na betaling nemen wij snel contact op om een geschikt moment te plannen.

  Het pakket is inclusief afvoeren groenafval en gebruik tuinmachines.

 • barbecue met vrienden
  145.00

  Met het all inclusive 'EVEN LEKKER WEG PAKKET' geniet u binnen 3 uur weer van een waar thuis vakantie resort. Voor € 145,00 inclusief btw is uw tuin weer fris...

  Lekker weg in eigen tuin pakket

  145.00

  Met het all inclusive ‘EVEN LEKKER WEG PAKKET’ geniet u binnen 3 uur weer van een waar thuis vakantie resort. Voor € 145,00 inclusief btw is uw tuin weer fris en fruitig. Gebruik tuinmachines en afvoeren van het groenafval is inbegrepen. Het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van uw thuiswerklunch, heerlijk tuin diner voor 2 of met een goed boek en drankje in uw tuinstoel bijkomen van de dag.

  Het even lekker weg pakket bevat 3 arbeidsuren.

 • beplanting tuin
  79.00

  Het tuin bemestingspakket is onmisbaar voor een frisgroene tuin waar u nog lang plezier van heeft. Onze hovenier bemest de tuin met professionele meststof op organische basis die de ontwikkeling...

  Tuin bemestingspakket

  79.00

  Het tuin bemestingspakket is onmisbaar voor een frisgroene tuin waar u nog lang plezier van heeft. Onze hovenier bemest de tuin met professionele meststof op organische basis die de ontwikkeling van uw planten ten goede komt. U heeft zo nog jaren lang plezier van uw tuin. Het tuin bemestingspakket bevat het bemesten van uw tuin met professionele meststof die geschikt is voor het seizoen.

  Met dit pakket helpt u de tuin het seizoen door tot aan het volgend seizoen. Uw gazon komt niets meer te kort. De conditie van uw bodem blijft perfect op peil en dat gaat u merken aan uw de gezondheid van uw tuin.

 • onderhoud tuin
  365.00

  Een pakket voor een degelijke en complete onderhoudsbeurt waarbij de tuin ook extra bemest word met organisch materiaal. Voor € 365,00 inclusief btw snoeien wij de tuin, ruimen het snoeiafval...

  Compleet tuinonderhoud pakket

  365.00

  Een pakket voor een degelijke en complete onderhoudsbeurt waarbij de tuin ook extra bemest word met organisch materiaal.
  Voor € 365,00 inclusief btw snoeien wij de tuin, ruimen het snoeiafval op, is gebruik tuinmachines inbegrepen en bemesten wij de tuin in 8 uur.

 • gazon bemesten
  65.00

  Het gazon bemestingspakket is onmisbaar voor een frisgroen gazon waar u nog lang plezier van heeft. Onze hovenier bemest het gazon met professionele meststof op organische basis die de ontwikkeling...

  Gazon bemestingspakket

  65.00

  Het gazon bemestingspakket is onmisbaar voor een frisgroen gazon waar u nog lang plezier van heeft. Onze hovenier bemest het gazon met professionele meststof op organische basis die de ontwikkeling van uw gazon ten goede komt. U heeft zo nog jaren lang plezier van uw tuin. Het gazon bemestingspakket bevat het bemesten van uw gazon met professionele meststof die geschikt is voor het seizoen.

  Met dit pakket helpt u het gazon het seizoen door tot aan het volgend seizoen. Uw gazon komt niets meer te kort. De conditie van uw bodem blijft perfect op peil en dat gaat u merken aan uw de gezondheid van uw gazon.

 • onderhoud gazon
  51.00

  Ons Zelf-samen-stel-pakket bestaat uit 1 arbeidsuur van een van onze vakbekwame hoveniers. Met dit pakket vult u een van onze andere geliefde pakketten aan als 2 pakketten net te veel...

  Zelf-samen-stel-pakket

  51.00

  Ons Zelf-samen-stel-pakket bestaat uit 1 arbeidsuur van een van onze vakbekwame hoveniers. Met dit pakket vult u een van onze andere geliefde pakketten aan als 2 pakketten net te veel zijn, maar uw tuin toch net wat extra aandacht nodig heeft.

  Het speciale all-in tarief is inclusief het afvoeren van groenafval en gebruik van tuinmachines.

Tuinpakketten

Hoe werkt het?

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent heb je de keus uit verschillende tuinpakketten.

We hebben pakketten voor tuinonderhoud, tuin realisatie en bemestingspakketten.

Stap 1 - Welk pakket heb ik nodig?

Wanneer je weet welk pakket je nodig hebt kun je dit makkelijk en snel online bestellen en afrekenen.

Stap 2 - Pakket bestellen

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je. Vervolgens maken we een afspraak om de uitvoer van het pakket in te plannen.

Stap 3 - Afspraak maken

Waar hou ik rekening mee?

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Wel dient u thuis te zijn als de hovenier arriveert om samen de werkzaamheden af te stemmen.

Afhankelijk van het pakket voeren wij dit gemiddeld binnen 3 weken uit.

De uitvoerende hovenier maakt van te voren een inschatting van de werkzaamheden die hij binnen de pakket uren uitgevoerd krijgt. Extra werkzaamheden kunnen in overleg dezelfde dag nog uitgevoerd worden of de hovenier maakt een vervolg afspraak met u.

Ja, het kennismakingspakket is eenmalig ter kennismaking met onze werkzaamheden en hovenier. Voor vervolg onderhoud worden nieuwe afspraken gemaakt

Het pakket besteld u vooraf en betaald u eenvoudig vooraf via een veilige iDEAL betaling

Heb jij hulp nodig bij je tuin?

Bestel dan nu je tuinpakket