Renovatie kleine voortuin Panningen
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Ontwerp en renovatie voortuin Panningen

In Panningen hebben we onlangs een mooi project afgerond: de renovatie van een relatief kleine voortuin. Dit project was een perfecte gelegenheid om onze expertise in tuinontwerp en tuinrenovatie te tonen. Het resultaat is een strakke, onderhoudsvriendelijke maar toch groene voortuin die de bewoners trots maakt.

Ontwerp en renovatie

Bij het ontwerpen van deze voortuin hebben we gekozen voor een fraai lijnenspel. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor een duidelijke structuur in de tuin. Door het gebruik van verschillende hoogtes hebben we een speels effect gecreëerd, wat de tuin een dynamisch karakter geeft.

Hoogteverschillen voor een speels effect

Hoogteverschillen spelen een belangrijke rol in dit tuinontwerp. Ze zorgen voor diepte en maken de tuin visueel interessanter. Door strategisch geplaatste plantenbakken en verhoogde borders hebben we een speels effect bereikt zonder afbreuk te doen aan de strakke lijnen van het ontwerp.

Onderhoudsvriendelijk en groen

Een belangrijk onderdeel is dat de tuin onderhoudsvriendelijk is. We hebben gekozen voor planten die weinig onderhoud vergen, maar toch een groene uitstraling geven. Denk hierbij aan winterharde planten en bodembedekkers die onkruidgroei minimaliseren.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een voortuin die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook praktisch in onderhoud. De strakke lijnen en het speelse gebruik van hoogteverschillen maken deze tuin tot een echte blikvanger in de buurt.

Bij Van Duren Groenservice zijn we trots op dit project en kijken we uit naar de volgende uitdaging. Heb je zelf plannen voor een tuinrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om jouw droomtuin te realiseren.

Reactie van de klant

Mooi ontwerp gemaakt en werk netjes uitgevoerd. Van Duren Groenservice heeft de achtertuin, voortuin en vijver ontworpen en activiteiten uitgevoerd. De ontwerpen waren niet 1 keer gemaakt zoals in overleg afgesproken. Zo zijn er delen in het werk gegroeid. Uiteindelijk is het een mooi geheel geworden voor zowel de voor- als achteruin. Wat belangrijk is dat er regelmatig overleg was over de activiteiten en dat alle afspraken tijdig nagekomen zijn. Transparantie van rekening en kwaliteit afname van het werk zijn ook van goed niveau.
Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf om mee te werken die een mooi ontwerp omgezet hebben in een mooie tuin waar we dagelijks van genieten.

Frans Willems

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar