Tuin renovatie Neer
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Tuin renovatie Neer

Onlangs hebben we een prachtige achtertuin in Neer onder handen genomen. De tuin was toe aan een opknapbeurt en de eigenaren wilden graag een frisse, nieuwe look.

Gazon vervangen en borders vernieuwen

Een van de belangrijkste veranderingen was het vervangen van het oude gazon. Het bestaande gras was versleten en had zijn beste tijd gehad. We hebben het oude gazon volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe grasmat. Hierdoor heeft de tuin direct een veel verzorgdere uitstraling gekregen.

Daarnaast hebben we ook de plantenborders aangepakt. De borders zijn bemest met organische voeding om de bodem te verrijken en de planten optimaal te laten groeien. Vervolgens hebben we diverse vaste planten aangeplant, rekening houdend met verschillende bloeitijden en kleurencombinaties. Zo is er het hele seizoen door iets moois te zien in de tuin.

Praktische verbeteringen

Naast de esthetische aanpassingen hebben we ook enkele praktische verbeteringen doorgevoerd. Zo is het stoepje voor de containers verruimd, zodat de eigenaren gemakkelijker hun afval kunnen wegbrengen. Ook hebben we opsluitbanden rondom het gazon geplaatst. Deze banden zorgen ervoor dat de grasranden makkelijk bij te houden zijn en mooi recht blijven. Dit bespaart de eigenaren tijd en moeite bij het onderhoud van het gazon.

Tot slot hebben we de oude Chinees hardstenen tegels opnieuw geplaatst. Deze tegels hebben we zorgvuldig uitgenomen, schoongemaakt en weer teruggelegd. Hierdoor hebben ze een tweede leven gekregen en dragen ze bij aan de authentieke uitstraling van de tuin.

Een tuin om trots op te zijn

Het eindresultaat mag er zijn. De achtertuin in Neer heeft een complete metamorfose ondergaan en is nu een plek waar de eigenaren weer heerlijk kunnen vertoeven. De combinatie van het nieuwe gazon, de kleurrijke borders en de praktische verbeteringen maken van deze tuin een heerlijke plek.

Bent u ook toe aan een tuinrenovatie of heeft u andere tuinwensen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee en helpen u om uw droomtuin te realiseren.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar