Terras aanpassing tuin Panningen
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Terras aanpassing tuin Panningen

De uitdaging

Nadat de uitbouw klaar was, wilde de klant graag het terras nog aangepast hebben. Geen probleem natuurlijk!

Het plan

Samen met de klant hebben we een plan opgesteld om het terras perfect aan te laten sluiten bij de nieuwe uitbouw. Hierbij hebben we rekening gehouden met de volgende punten:

  • Esthetiek: Het terras moest er niet alleen mooi uitzien, maar ook passen bij de stijl van de uitbouw en de rest van de tuin.
  • Functionaliteit: Het terras moest praktisch zijn en voldoende ruimte bieden voor ontspanning en sociale activiteiten.
  • Duurzaamheid: We hebben gekozen voor materialen die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

De uitvoering

Onze ervaren hoveniers zijn aan de slag gegaan met het aanpassen van het terras. De ondergrond is zorgvuldig voorbereid om verzakkingen te voorkomen. Daarna hebben we waar nodig de nieuwe terrastegels gelegd, waarbij we gebruik hebben gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als stijlvol zijn.

Het resultaat

Het eindresultaat mag er zijn! Het nieuwe terras sluit naadloos aan bij de uitbouw en biedt een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de tuin.

Klanttevredenheid

Bij Van Duren Groenservice staat klanttevredenheid voorop. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Deze succesvolle aanpassing aan het terras is daar weer een mooi voorbeeld van. Heb jij ook plannen om je tuin aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar