Renovatie achtertuin Panningen - resultaat
Robin van Duren

Robin van Duren

Achtertuin renovatie Panningen

Deze keer hebben we een project in eigen achtertuin mogen uitvoeren. Bij wijze van spreken dan.
Het gaat namelijk om een achtertuin renovatie in Panningen.

Voor de kinderen is er volop plek om te spelen en te ravotten. De oudste vond de renovatie ook erg interessant en heeft onze jongens regelmatig een handje geholpen met zijn grote tractor en aanhanger :)

Voor de ouders is er nu een schaduw terras gecreëerd waardoor ze beschut in de tuin kunnen zitten. In het najaar zullen nog de rode zuilbeuken omgeplant worden. Deze worden door de sfeerverlichting uitgelicht, zo kunnen pa en ma ook nog in de avonduren genieten van de tuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

terras renovatie vlonder met afrikulu planken - Heythuysen
Projecten

Terras renovatie Heythuysen

Heb je een oud terras in je tuin dat je graag wilt vernieuwen of moderniseren? Dan is dit project wellicht wel iets voor jou. In

Voortuin Egchel resultaat
Projecten

Voortuin renovatie Egchel

In Egchel hebben we een mooi project mogen uitvoeren. We hebben hier een grote voortuin gerenoveerd van ontwerp tot realisatie. De tuin is van een

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book tuintips