achtertuin renovatie in Panningen
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Achtertuin renovatie in Panningen

In Panningen hebben we onlangs een mooie tuinrenovatie mogen uitvoeren. De klant had een aantal specifieke wensen, waaronder een plek om in de schaduw te kunnen zitten. En daar zijn we zeker in geslaagd!

Schaduwrijke zitplek

Om de gewenste schaduw te creëren, hebben we gekozen voor een Douglas houten pergola. Deze pergola is voorzien van een op maat gemaakt schaduwdoek, waardoor je de hele zomer heerlijk in de schaduw kunt zitten. Het resultaat is een comfortabele en stijlvolle zitplek waar de klant volop van kan genieten.

Kleurrijke en diverse beplanting

De tuin is opgebouwd met veel kleur en diversiteit in de beplanting. Dit zorgt niet alleen voor een levendige uitstraling, maar ook voor een tuin die door de seizoenen heen blijft verrassen. Naarmate de planten groeien, zal de tuin zich ontwikkelen tot een prachtige groene oase.

Strak en authentiek terras

Voor het terras hebben we gekozen voor 60×60 centimeter betontegels, gecombineerd met rode betonklinkers. Deze combinatie zorgt voor een strakke, maar toch authentieke stijl. Het terras vormt een perfecte aanvulling op de rest van de tuin en biedt een ideale plek om te ontspannen of te entertainen.

Praktische oplossingen

Een ander belangrijk aspect van de tuinrenovatie was het verbergen van de containers voor GFT en restafval. Dit hebben we opgelost door een Portugese laurierhaag te plaatsen. Deze haag zorgt ervoor dat de containers netjes aan het zicht worden onttrokken, zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek van de tuin.

Bij Van Duren Groenservice zijn we blij en trots op het eindresultaat. We kijken ernaar uit om nog meer tuinen in Panningen en omgeving om te toveren tot groene paradijsjes.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar