Voortuin Egchel resultaat
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Voortuin renovatie Egchel

In Egchel hebben we een mooi project mogen uitvoeren. We hebben hier een grote voortuin gerenoveerd van ontwerp tot realisatie.

De tuin is van een groot grasveld omgevormd tot een natuurlijke en verlichte voortuin. Maar met toch een moderne uitstraling. Dankzij de nieuwe verdeling in de tuin komt de oude kastanjeboom nu ook vele malen beter tot zijn recht.

De entree is dankzij het lichtplan in de schemering en avond ook veilig begaanbaar. Daarnaast is het in de avond ook een prachtig plaatje wanneer het huis en de tuin op de juiste plekken uitgelicht wordt.

Er is nu veel meer beleving in de tuin. Niet alleen voor het oog van de mens, maar ook de insecten en vogels zullen zich over enkele weken goed gaan vermaken in de plantenborders.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Voortuin renovatie Venlo in Japanse sfeer - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Voortuin renovatie Venlo

Bij de voortuin renovatie in Venlo hebben we een traditionele Buxus tuin omgetoverd tot een serene ruimte die een Japanse sfeer uitstraalt. Deze transformatie laat zien hoe

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar