Zorgeloos genieten van jouw tuin begint bij VanDurenGroenservice!

project voortuin

Op een mooie zomerdag zit je lekker achterover leunend op een stoel in je tuin. Je ziet hoe de zon langzaam verkleurt en in je hand heb je een lekker drankje.

Terwijl je zo zit, wat drinkt en rondkijkt in je tuin is er toch iets wat je niet lekker zit. Jouw tuin. Er liggen tegels los, het gras ligt er niet mooi bij en er is een wildgroei aan planten. Hoe ga je jouw verwilderde tuin te lijf? Wat moet je doen? Je bedenkt hoeveel tijd het je kost om dit zelf te doen naast je drukke baan, sportuurtjes en je gezin. Je overweegt om dit te laten doen door een hovenier, maar waar vind je deze? Zit er wel een hovenier bij jou in de buurt? Je vindt het wel belangrijk dat hij jouw droomwensen waar kan maken. En als jouw droomtuin is opgeleverd zit je zeker niet te wachten op zaken die niet goed zijn gegaan. Je zoekt dan ook naar een hovenier die jou bepaalde zekerheden kan bieden zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.

Om je een beleving te geven van jouw droomtuin maken wij een 3D ontwerp dat jouw droomtuin al direct doet visualiseren. Zo komen jouw eigen ideeën direct op papier en kunnen we aan de slag met het omtoveren van een verwilderde tuin in een ware droomtuin. Ook houden we rekening met het onderhoud dat de tuin nodig heeft. Heb jij geen groene vingers? Maar wil je wel een mooie groene tuin? Dan zorgen wij ervoor dat uw tuin jaarlijks een frisse knip/snoei beurt krijgt en alle planten er ten alle tijden prachtig bijstaan.

Via onderstaande button kun jij jouw ideeën met mij delen en werken we graag samen toe naar jouw droomtuin. Kijk onderstaande voortuin hebben we deze week nog opgeleverd. Ook een kleine (voor)tuin kan een prachtig aanzicht hebben.

Aan de slag met jouw tuinontwerp!

Voor..

Na..

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates, tips en aanbiedingen voor jouw tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy policy. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ook interessant voor jou

Actueel

Hoe tuinen in 15 jaar veranderd zijn

In de afgelopen 15 jaar heeft Van Duren Groenservice al heel wat tuinen mogen ontwerpen, renoveren en aanleggen. In die 15 jaar hebben we wel

Voortuin renovatie
Projecten

Voortuin renovatie

Een voortuin renoveren kun je op veel verschillende manieren. In dit geval zou de vorm zo goed als hetzelfde blijven maar de invulling en bestrating

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!