Mediterrane tuin in Nederland
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Mediterrane tuin

Een tuin met een Mediterraan gevoel, dat was het doel. Hiervoor hebben we een volledig 3D ontwerp gerealiseerd zodat de klant een goed beeld kreeg van hoe de tuin er kwam uit te zien. We hebben de vijver volledig gerenoveerd waarbij er verschillende watervallen zijn gecreëerd. Bij de vijver is een nieuw terras gerealiseerd met een stevige brug over de vijver. Hierbij zijn de gebruikte stenen doorgelegd in de gehele tuin en op de brug waardoor je een echt mediterraan gevoel ervaart. Ook de bestaande gebakken klinkers hebben we deels hergebruikt.

Het regenwater van het huis wordt op milieuvriendelijke wijze hergebruikt doordat het nu infiltreert in de tuin. Zo gebruikt de klant minder water en wordt het regenwater niet verspild. De sfeerverlichting in de tuin en de vijver geeft leven aan de tuin bij de schemering waardoor je er nog uren heerlijk kunt ontspannen.

Het was een zeer leuk project om te ontwerpen en om onze creativiteit tijdens de aanleg nog meer de vrije loop te laten. Hierdoor is er nog een pergola toegevoegd en een extra waterval die uit de spiegel komt. Wij wensen de klant en de schildpad veel plezier met de tuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Voortuin renovatie Venlo in Japanse sfeer - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Voortuin renovatie Venlo

Bij de voortuin renovatie in Venlo hebben we een traditionele Buxus tuin omgetoverd tot een serene ruimte die een Japanse sfeer uitstraalt. Deze transformatie laat zien hoe

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar