Mediterrane tuin

Mediterrane tuin in Nederland

Een tuin met een Mediterraan gevoel, dat was het doel. Hiervoor hebben we een volledig 3D ontwerp gerealiseerd zodat de klant een goed beeld kreeg van hoe de tuin er kwam uit te zien. We hebben de vijver volledig gerenoveerd waarbij er verschillende watervallen zijn gecreëerd. Bij de vijver is een nieuw terras gerealiseerd met een stevige brug over de vijver. Hierbij zijn de gebruikte stenen doorgelegd in de gehele tuin en op de brug waardoor je een echt mediterraan gevoel ervaart. Ook de bestaande gebakken klinkers hebben we deels hergebruikt.

Het regenwater van het huis wordt op milieuvriendelijke wijze hergebruikt doordat het nu infiltreert in de tuin. Zo gebruikt de klant minder water en wordt het regenwater niet verspild. De sfeerverlichting in de tuin en de vijver geeft leven aan de tuin bij de schemering waardoor je er nog uren heerlijk kunt ontspannen.

Het was een zeer leuk project om te ontwerpen en om onze creativiteit tijdens de aanleg nog meer de vrije loop te laten. Hierdoor is er nog een pergola toegevoegd en een extra waterval die uit de spiegel komt. Wij wensen de klant en de schildpad veel plezier met de tuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Gratis E-book vol tuin tips!

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige naslagwerk kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ook interessant voor jou

3D Tuinontwerp laten maken
Actueel

3D tuinontwerp laten maken

Een 3D tuinontwerp kan jouw ideeën en wensen visueel maken. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe je tuin er uit komt te zien.

plantsoenen aanplanten gemeente Peel en Maas
Projecten

Plantsoenen Gemeente Peel en Maas

In opdracht van Gemeente Peel en Maas hebben wij de 2 plantsoenen bij het terras van Gemeenschapshuis `t Erf aangeplant. Het sortiment vaste planten en

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book tuintips