Gernoveerde tuin Helenaveen

In Helenaveen hebben we een tuin mogen renoveren. Hierbij is zowel de voor als achtertuin aangepakt.

Nadat al het oude materiaal verwijderd was zijn de terrassen aangelegd. Hiervoor is gekozen voor een combinatie van een keramiek houtlook tegel en een geoceramische motief tegel. De tegels komen zowel in de voortuin als in de achtertuin terug zodat het als één geheel voelt.

De Douglas overkapping hebben we op maat gemaakt. Hier kan men heerlijk droog zitten met een wijntje en een goed boek. De afvalcontainers zijn netjes uit het zicht gewerkt met behulp een schutting.

Dankzij het diagonaal lijnenspel wat terugkomt in de tegels maar ook in de border lijkt de achtertuin veel ruimtelijker. De gebroken muurblokken hebben we deze keer ook anders verwerkt dan normaal. Normaal worden deze met de gebroken kant naar de zijkant verwerkt, deze keer hebben we ervoor gekozen om met de gebroken kant naar boven op te metselen. Een strakke zijkant is hiervan het gevolg. Een fraaie combinatie van materiaal. Nu is het nog wachten tot de planten gaan groeien. Daarna is het alleen nog een kwestie van genieten!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Gratis E-book vol tuin tips!

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige naslagwerk kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ook interessant voor jou

3D Tuinontwerp laten maken
Actueel

3D tuinontwerp laten maken

Een 3D tuinontwerp kan jouw ideeën en wensen visueel maken. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe je tuin er uit komt te zien.

plantsoenen aanplanten gemeente Peel en Maas
Projecten

Plantsoenen Gemeente Peel en Maas

In opdracht van Gemeente Peel en Maas hebben wij de 2 plantsoenen bij het terras van Gemeenschapshuis `t Erf aangeplant. Het sortiment vaste planten en

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book tuintips