Tuin renovatie Helenaveen
Robin van Duren

Robin van Duren

Gernoveerde tuin Helenaveen

In Helenaveen hebben we een tuin mogen renoveren. Hierbij is zowel de voor als achtertuin aangepakt.

Nadat al het oude materiaal verwijderd was zijn de terrassen aangelegd. Hiervoor is gekozen voor een combinatie van een keramiek houtlook tegel en een geoceramische motief tegel. De tegels komen zowel in de voortuin als in de achtertuin terug zodat het als één geheel voelt.

De Douglas overkapping hebben we op maat gemaakt. Hier kan men heerlijk droog zitten met een wijntje en een goed boek. De afvalcontainers zijn netjes uit het zicht gewerkt met behulp een schutting.

Dankzij het diagonaal lijnenspel wat terugkomt in de tegels maar ook in de border lijkt de achtertuin veel ruimtelijker. De gebroken muurblokken hebben we deze keer ook anders verwerkt dan normaal. Normaal worden deze met de gebroken kant naar de zijkant verwerkt, deze keer hebben we ervoor gekozen om met de gebroken kant naar boven op te metselen. Een strakke zijkant is hiervan het gevolg. Een fraaie combinatie van materiaal. Nu is het nog wachten tot de planten gaan groeien. Daarna is het alleen nog een kwestie van genieten!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Nieuw gazon met beregening en beplanting Egchel
Projecten

Nieuw gazon voortuin Egchel

Het gazon bij een klant in Egchel was niet strak meer en vol onkruid. Aangezien er toch nieuw gras aangelegd zou worden hebben we ook maar meteen de beregening uitgebreid met pop-up sproeiers en aangesloten op de Rain-Bird computer. Tegelijkertijd hebben we ook de border in de voortuin voorzien van eigentijdse kleurrijke beplanting. Deze had […]

Gazon aanleg met pop-up sproeiers Panningen
Projecten

Nieuw gazon aangelegd in Panningen

In Panningen hebben we een nieuw gazon aangelegd. Er is gekozen om tegelijkertijd pop-up sproeiers te plaatsen, op de manier is het voor de klant makkelijk om water te geven en blijft het gazon in de zomer ook mooi.

Tuinaanleg Nederweert met zwembad
Projecten

Tuinaanleg Nederweert met zwembad (deel 1)

Eerder heb je al het tuinontwerp kunnen zien van dit grote maar mooie project. Inmiddels heeft het eerste deel van de aanleg van de tuin in Nederweert al vorm gekregen. In samenwerking met de zwembadbouwer, metselaars, timmermannen, loodgieter en dakdekkers hebben we de basis gevormd van de tuin die we ontworpen hebben. Nu de eerste […]

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar