Tuin renovatie Helenaveen
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Gernoveerde tuin Helenaveen

In Helenaveen hebben we een tuin mogen renoveren. Hierbij is zowel de voor als achtertuin aangepakt.

Nadat al het oude materiaal verwijderd was zijn de terrassen aangelegd. Hiervoor is gekozen voor een combinatie van een keramiek houtlook tegel en een geoceramische motief tegel. De tegels komen zowel in de voortuin als in de achtertuin terug zodat het als één geheel voelt.

De Douglas overkapping hebben we op maat gemaakt. Hier kan men heerlijk droog zitten met een wijntje en een goed boek. De afvalcontainers zijn netjes uit het zicht gewerkt met behulp een schutting.

Dankzij het diagonaal lijnenspel wat terugkomt in de tegels maar ook in de border lijkt de achtertuin veel ruimtelijker. De gebroken muurblokken hebben we deze keer ook anders verwerkt dan normaal. Normaal worden deze met de gebroken kant naar de zijkant verwerkt, deze keer hebben we ervoor gekozen om met de gebroken kant naar boven op te metselen. Een strakke zijkant is hiervan het gevolg. Een fraaie combinatie van materiaal. Nu is het nog wachten tot de planten gaan groeien. Daarna is het alleen nog een kwestie van genieten!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Voortuin renovatie Venlo in Japanse sfeer - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Voortuin renovatie Venlo

Bij de voortuin renovatie in Venlo hebben we een traditionele Buxus tuin omgetoverd tot een serene ruimte die een Japanse sfeer uitstraalt. Deze transformatie laat zien hoe

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar