oude schutting naar composiet schutting
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Schutting van composiet

Heb jij nog een oude houten schutting staan? Overweeg eens om deze in de toekomst te vervangen door een composiet schutting. Bij Van Duren Groenservice hebben we onlangs een mooi project afgerond waarbij we precies dit hebben gedaan voor een klant.

De uitdaging

Onze klant had een oude houten schutting die duidelijk toe was aan vervanging. De wens van de klant was duidelijk: een nieuwe, duurzame oplossing die weinig onderhoud vergt.

De oplossing

Er is dan ook gekozen voor een stevige composiet schutting. Composiet is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het is bestand tegen de elementen en behoudt zijn mooie uitstraling zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

Voordelen van een composiet schutting

  • Onderhoudsvrij: Geen jaarlijkse schilderbeurten of behandelingen nodig.
  • Duurzaam: Bestand tegen rot, schimmel en insecten.
  • Esthetisch: Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen die passen bij elke tuin.

Het resultaat

De installatie van de nieuwe composiet schutting verliep vlekkeloos. De tuin heeft nu een moderne en verzorgde uitstraling, en de klant hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de schutting.

Bij Van Duren Groenservice streven we ernaar om elke tuin naar een hoger niveau te tillen met duurzame en esthetische oplossingen. Heb jij ook een project in gedachten? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar