Aanleg tuin Herten
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Aanleg tuin in Herten

Bij Van Duren Groenservice zijn we trots op ons vakmanschap en de tevredenheid van onze klanten. Onlangs hebben we een prachtig project afgerond in Herten, waar we de tuin van een nieuwbouwwoning hebben omgetoverd tot een groene oase.

Een warm welkom

De entree van de woning is nu een uitnodigende ruimte geworden. We hebben de oprit zorgvuldig aangelegd, waardoor de eerste indruk van het huis meteen een schot in de roos is. Het terras biedt een perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon, terwijl de vlonder een stijlvolle overgang vormt naar de rest van de tuin.

Genieten in de achtertuin

De achtertuin is een waar paradijs geworden. Met kunstgras hebben we een onderhoudsvriendelijke en groene ruimte gecreëerd waar je heerlijk kunt relaxen. Of je nu samen wilt zitten met vrienden en familie of in je eentje wilt genieten van de ondergaande zon, deze tuin biedt het allemaal.

Vooruitblik op het najaar

Hoewel de tuin nu al een plaatje is, zijn we nog niet helemaal klaar. In het najaar gaan we de tuin verder verfraaien met een weelderige combinatie van vaste planten. Dit zal niet alleen zorgen voor een kleurrijke aanblik, maar ook voor een tuin die het hele jaar door aantrekkelijk blijft.

Waarom kiezen voor Van Duren Groenservice?

Bij Van Duren Groenservice geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht. Elk project is uniek en we luisteren goed naar de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een achtertuin zoals in Herten, wij zorgen ervoor dat jouw buitenruimte een plek wordt waar je graag tijd doorbrengt.

Benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we van jouw tuin een droomtuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Voortuin renovatie Venlo in Japanse sfeer - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Voortuin renovatie Venlo

Bij de voortuin renovatie in Venlo hebben we een traditionele Buxus tuin omgetoverd tot een serene ruimte die een Japanse sfeer uitstraalt. Deze transformatie laat zien hoe

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar