Tuinontwerp Nederweert
Robin van Duren

Robin van Duren

Tuinontwerp Nederweert

Binnenkort gaan we beginnen met de aanleg van een prachtige tuin in Nederweert. Het ontwerp is gebaseerd op functionaliteit en esthetiek, waarbij we de wensen en behoeften van onze klanten centraal hebben gesteld. Ons doel is om altijd een tuin te creëren die perfect past bij de levensstijl en persoonlijke smaak van onze klanten.

Het zwembad, dat al in aanbouw is, is een van de belangrijkste kenmerken van de tuin. Het zal omringd worden door een aantrekkelijk pooldeck met stijlvolle zit- en ligplaatsen. Dit biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon tijdens warme dagen.

Het tuinontwerp bevat een mix van kleurrijke bloemen, exotische planten, sierlijke struiken en bomen voor een harmonieus geheel. Het gebruik van verschillende texturen, hoogtes en kleuren zorgt voor een boeiend contrast dat de aandacht trekt en de sfeer van de tuin versterkt.

Om de tuin nog functioneler te maken, bouwen we ook een buitenkeuken en eethoek. Dit biedt een ideale plek om te genieten van een maaltijd met familie en vrienden, terwijl iedereen kan genieten van de prachtige tuin.

Kortom, deze tuin in Nederweert wordt een prachtige buitenruimte met veel mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. We kunnen niet wachten om het ontwerp tot leven te brengen en de droomtuin van onze klant te verwezenlijken!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

voortuin en oprit renovatie Baarlo
Projecten

Voortuin en oprit renovatie in Baarlo

In Baarlo hebben we voor een klant een nieuwe oprit aangelegd met een strakke 20×30 betontegel. De hardstenen brievenbus hebben we hergebruikt in de voortuin.

Tuin renovatie Neer
Projecten

Tuin renovatie Neer

In een achtertuin in Neer hebben we het gazon vervangen en de plantenborder onder handen genomen. Tevens is het het stoepje voor de containers verruimt

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar