Zwemvijver ontwerp
Robin van Duren

Robin van Duren

Zwemvijver ontwerp

Het duurt nog een tijdje voor we aan dit toffe project kunnen beginnen. Maar laten we eerlijk zijn, dit wordt wel een echte unieke tuin!

Bij dit ontwerp kun je zien dat je op elk moment van de dag van de tuin kunt genieten. Een schaduwterras met buitenkeuken waar je heerlijk gezamenlijk kunt eten of tot de late uurtjes kunt genieten. Een bar van een zeecontainer, met een groen dak wat bijdraagt aan de biodiversiteit en koelt ook nog eens in de zomer.

Vanuit het schaduwterras loop je zo de houten vlonder op waar je kunt zonnen en genieten van een grote zwemvijver met een lage en hoge waterval.

Alsof het nog niet genoeg is creëren we achterin de tuin, grenzend aan de zwemvijver, nog een gezellige plek om te zitten met bijvoorbeeld een vuurkorf.

Aan de zijkant van de zwemvijver wordt nog een hoger gelegen vijver gecreëerd met bijpassende beplanting zodat het, ondanks het strakke karakter, een natuurlijk gevoel geeft.

Zwemvijver ontwerp – overdag
Zwemvijver ontwerp – in de avond

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

achtertuin renovatie in Panningen
Projecten

Achtertuin renovatie in Panningen

In Panningen hebben we een achtertuin mogen renoveren. Een van de wensen van de klant was dat ze heel graag een plek om in de schaduw te zitten wilden, en dat is gelukt! Om deze schaduw te creëren hebben we gekozen voor een Douglas houten Pergola met op maat gemaakt schaduwdoek. Zo zit je de […]

Aanleg tuin Herten
Projecten

Aanleg tuin in Herten

In Herten hebben we bij een nieuwbouwwoning de entree, de oprit, het terras, de vlonder en het kunstgras in de achtertuin aangelegd. De tuin is nog niet helemaal klaar. Deze gaan we namelijk nog in het najaar aanplanten met een weelderige combinatie van vaste planten. In de achtertuin is er ruimte om heerlijk samen te […]

Tuinontwerp Nederweert
Projecten

Tuinontwerp Nederweert

Binnenkort gaan we beginnen met de aanleg van een prachtige tuin in Nederweert. Het ontwerp is gebaseerd op functionaliteit en esthetiek, waarbij we de wensen en behoeften van onze klanten centraal hebben gesteld. Ons doel is om altijd een tuin te creëren die perfect past bij de levensstijl en persoonlijke smaak van onze klanten. Het […]

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar