Zwemvijver ontwerp
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Zwemvijver ontwerp

Het duurt nog een tijdje voor we aan dit toffe project kunnen beginnen. Maar laten we eerlijk zijn, dit wordt wel een echte unieke tuin!

Bij dit ontwerp kun je zien dat je op elk moment van de dag van de tuin kunt genieten. Een schaduwterras met buitenkeuken waar je heerlijk gezamenlijk kunt eten of tot de late uurtjes kunt genieten. Een bar van een zeecontainer, met een groen dak wat bijdraagt aan de biodiversiteit en koelt ook nog eens in de zomer.

Vanuit het schaduwterras loop je zo de houten vlonder op waar je kunt zonnen en genieten van een grote zwemvijver met een lage en hoge waterval.

Alsof het nog niet genoeg is creëren we achterin de tuin, grenzend aan de zwemvijver, nog een gezellige plek om te zitten met bijvoorbeeld een vuurkorf.

Aan de zijkant van de zwemvijver wordt nog een hoger gelegen vijver gecreëerd met bijpassende beplanting zodat het, ondanks het strakke karakter, een natuurlijk gevoel geeft.

Zwemvijver ontwerp – overdag
Zwemvijver ontwerp – in de avond

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Tuinontwerp Roggel door Van Duren Groenservice
Tuinontwerp

Tuinontwerp Roggel

Bij het renoveren van een bestaande tuin komt er altijd een lijst van wensen en uitdagingen bij kijken. Zo ook bij het tuinontwerp dat we

Tuinontwerp Vlodrop voor en achtertuin door Van Duren Groenservice
Tuinontwerp

Tuinontwerp achtertuin Vlodrop

Het tuinontwerp voor de achtertuin in Vlodrop is niet zomaar een project. Het is een droom die werkelijkheid is geworden, dankzij de creativiteit en expertise van

voortuin en oprit renovatie Baarlo
Projecten

Voortuin en oprit renovatie in Baarlo

Voor een klant in Baarlo hebben we onlangs een nieuwe oprit aangelegd en de voortuin onder handen genomen. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar