Zwemvijver ontwerp
Robin van Duren

Robin van Duren

Zwemvijver ontwerp

Het duurt nog een tijdje voor we aan dit toffe project kunnen beginnen. Maar laten we eerlijk zijn, dit wordt wel een echte unieke tuin!

Bij dit ontwerp kun je zien dat je op elk moment van de dag van de tuin kunt genieten. Een schaduwterras met buitenkeuken waar je heerlijk gezamenlijk kunt eten of tot de late uurtjes kunt genieten. Een bar van een zeecontainer, met een groen dak wat bijdraagt aan de biodiversiteit en koelt ook nog eens in de zomer.

Vanuit het schaduwterras loop je zo de houten vlonder op waar je kunt zonnen en genieten van een grote zwemvijver met een lage en hoge waterval.

Alsof het nog niet genoeg is creëren we achterin de tuin, grenzend aan de zwemvijver, nog een gezellige plek om te zitten met bijvoorbeeld een vuurkorf.

Aan de zijkant van de zwemvijver wordt nog een hoger gelegen vijver gecreëerd met bijpassende beplanting zodat het, ondanks het strakke karakter, een natuurlijk gevoel geeft.

Zwemvijver ontwerp – overdag
Zwemvijver ontwerp – in de avond

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

waterval renovatie Horst
Projecten

Waterval renovatie Horst

In Horst hebben we een waterval gerenoveerd bij een bestaande vijver. Tevens hebben we de border die om de waterval loopt opnieuw aangeplant. De waterval is opgemetseld met maaskeien en flagstones en bestaat uit maar liefst drie water stromen. De aanwezige Japanse Esdoorn prijkt trots boven de waterval uit en geeft in de zomer deels […]

Groendak
Projecten

Groendak

Groendaken zijn nog steeds een populaire trend. Je kan het dan ook op veel verschillende daken toepassen, ja zelfs op je bestaande tuinhuis. Het dak van het bestaande tuinhuis heeft een ware make-over gekregen. Dankzij het groendak wordt het regenwater gebufferd waarna het overtollige water de tuin in loopt. Behalve dat dit groen verkoeling geeft, […]

Vijver aanleg Panningen
Projecten

Vijver aanleg Panningen

In Panningen hebben we vorig jaar een vijver aangelegd met een natuurlijk filter. De rest van de tuin is ook meteen aangepakt. Zo hebben we de plantenborder bij de vijver verfraaid, zijn er borders voor de schuttingen gemaakt, is er een nieuw gazon aangelegd en zijn de twee terrassen voorzien van keramische tegels. De aanplant […]

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar