Inhoudsopgave

Voortuin renovatie in Helden
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Inhoudsopgave

Voortuin renovatie Helden

In Helden hebben wij recent een voortuin volledig gerenoveerd. De klant had zelf al een flinke stap gezet door de oude haag en beplanting te verwijderen. Dit gaf ons de perfecte basis om aan de slag te gaan met het ontwerpen van een moderne en natuurlijke tuin.

Strakke contouren met cortenstaal

Onze eerste stap was het aanbrengen van cortenstaal randen. Deze randen zorgen niet alleen voor een strak en modern accent, maar creëren ook een speels hoogteverschil in de tuin. Dit geeft de tuin een dynamische uitstraling en zorgt voor een duidelijke structuur.

Een natuurlijk beplantingsplan

Voor het beplantingsplan hebben we gekozen voor een mix van inheemse vaste planten en siergrassen. Deze hebben we op een wilde manier door elkaar geplant, wat zorgt voor een natuurlijke en levendige uitstraling. Daarnaast hebben we een besdragende Nandina en een meerstammige Amelanchier toegevoegd. Samen met de bestaande Liguster haag trekken deze planten vogels aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in de tuin.

Voorbereiding voor een bloeiende toekomst

Om ervoor te zorgen dat de planten goed groeien, hebben we organische voeding gemengd met de teelaarde. Daarnaast hebben we een druppelslang aangelegd om ervoor te zorgen dat de planten altijd voldoende water krijgen. Volgend jaar zullen we ook nog bloembollen tussen de planten plaatsen, zodat de tuin nog meer kleur krijgt.

Genieten van een prachtige voortuin

Dankzij deze zorgvuldige aanpak kan de klant straks genieten van een prachtige en bloeiende voortuin. De vele bloemen zullen niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook vele insecten aantrekken, wat de tuin nog levendiger maakt. Bij Van Duren Groenservice zijn we trots op het resultaat en blij dat we weer een klant tevreden hebben kunnen maken met onze persoonlijke en vriendelijke aanpak.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Van Duren Groenservice

Van Duren Groenservice

Wij van Van Duren Groenservice zijn er om jou te helpen bij de aanleg, renovatie, ontwerp of het onderhoud van jouw tuin.

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of je nu werkt in de tuin of er zit met een hapje, drankje en boekje of met goed gezelschap. Jouw tuin moet je het gevoel geven dat je even lekker weg kan van de dagelijkse sleur. Dat is waar wij onze klanten dagelijks mee helpen.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar