Inhoudsopgave

Voortuin renovatie in Helden
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Inhoudsopgave

Voortuin renovatie Helden

In Helden is de voortuin van een klant volledig gerenoveerd door ons team. De klant heeft zelf de oude haag verwijderd en de oude beplanting uit de grond gehaald. Wij hebben vervolgens de contouren van de tuin gemaakt met cortenstaal randen. Deze randen zorgen niet alleen voor een mooi en modern accent in de tuin, maar creëren ook een leuk hoogteverschil.

Om de tuin te voorzien van een passend beplantingsplan hebben wij verschillende inheemse vaste planten en enkele siergrassen wild door elkaar geplant. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de tuin. Daarnaast hebben we gekozen voor een besdragende Nandina en een meerstammige Amelanchier in combinatie met de bestaande Liguster haag om vogels aan te trekken. De vele bloemen in de tuin zullen straks ook vele insecten aantrekken. Volgend jaar zullen er ook nog bloembollen tussen de planten worden geplant om nog meer kleur toe te voegen aan de tuin.

Om ervoor te zorgen dat de planten goed gaan groeien, hebben we niet alleen organische voeding gemengd met de teelaarde, maar ook een druppelslang aangelegd om ervoor te zorgen dat er voldoende water aanwezig is. Zo kan de klant straks genieten van een prachtige en bloeiende voortuin.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Van Duren Groenservice

Van Duren Groenservice

Wij van Van Duren Groenservice zijn er om jou te helpen bij de aanleg, renovatie, ontwerp of het onderhoud van jouw tuin.

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of je nu werkt in de tuin of er zit met een hapje, drankje en boekje of met goed gezelschap. Jouw tuin moet je het gevoel geven dat je even lekker weg kan van de dagelijkse sleur. Dat is waar wij onze klanten dagelijks mee helpen.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Tuinontwerp Roggel door Van Duren Groenservice
Tuinontwerp

Tuinontwerp Roggel

Bij het renoveren van een bestaande tuin komt er altijd een lijst van wensen en uitdagingen bij kijken. Zo ook bij het tuinontwerp dat we

Onkruid bestrijden - De ultieme gids (2024)
Tuintips

Onkruid bestrijden: De ultieme gids (2024)

Het bestrijden van onkruid is een taak die elke tuinliefhebber wel kent. Het kan een tijdrovende bezigheid zijn, maar met de juiste kennis en gereedschappen kun

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar