voor en achtertuin renovatie Tienray - resultaat
Robin van Duren

Robin van Duren

Voor- en achtertuin renovatie Tienray

In Tienray hebben we een volledige voor- en achtertuin renovatie mogen uitvoeren. Deze tuin is dan ook volledig op de schop gegaan.

In de achtertuin zijn er verschillende zitplekken gecreƫerd. Zowel in de zon als onder de overkapping. Deze worden afgescheiden door haagjes van de Portugese laurier, deze geven een gezellig en knus beeld. Hiermee zorg je er ook voor dat je tuin wat speelser en dynamischer oogt.

De tuin is nu ook een stuk makkelijker in onderhoud, maar ook duurzamer. Het regenwater is namelijk meteen afgekoppeld en de vaste pop-up sproeiers zijn makkelijk te bedienen. Geen gesleep meer met zware slangen.

De zwakstroom verlichting zorgt voor sfeer in de avonduren. Zo kunnen ze ook in de avonduren nog langer van de tuin genieten.

De voortuin is voorzien van een aantal strakke borders en een boom als eyecatcher. In plaats van grind is er gekozen voor een bodembedekking van Sedummatten. Deze zijn mooi groenblijvend en hebben zeer weinig onderhoud nodig.

Deze tuin is dan ook genieten vanaf het moment dat de klant thuiskomt.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

waterval renovatie Horst
Projecten

Waterval renovatie Horst

In Horst hebben we een waterval gerenoveerd bij een bestaande vijver. Tevens hebben we de border die om de waterval loopt opnieuw aangeplant. De waterval is opgemetseld met maaskeien en flagstones en bestaat uit maar liefst drie water stromen. De aanwezige Japanse Esdoorn prijkt trots boven de waterval uit en geeft in de zomer deels […]

Groendak
Projecten

Groendak

Groendaken zijn nog steeds een populaire trend. Je kan het dan ook op veel verschillende daken toepassen, ja zelfs op je bestaande tuinhuis. Het dak van het bestaande tuinhuis heeft een ware make-over gekregen. Dankzij het groendak wordt het regenwater gebufferd waarna het overtollige water de tuin in loopt. Behalve dat dit groen verkoeling geeft, […]

Vijver aanleg Panningen
Projecten

Vijver aanleg Panningen

In Panningen hebben we vorig jaar een vijver aangelegd met een natuurlijk filter. De rest van de tuin is ook meteen aangepakt. Zo hebben we de plantenborder bij de vijver verfraaid, zijn er borders voor de schuttingen gemaakt, is er een nieuw gazon aangelegd en zijn de twee terrassen voorzien van keramische tegels. De aanplant […]

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar