Voor- en achtertuin renovatie Tienray

voor en achtertuin renovatie Tienray - resultaat

In Tienray hebben we een volledige voor- en achtertuin renovatie mogen uitvoeren. Deze tuin is dan ook volledig op de schop gegaan.

In de achtertuin zijn er verschillende zitplekken gecreëerd. Zowel in de zon als onder de overkapping. Deze worden afgescheiden door haagjes van de Portugese laurier, deze geven een gezellig en knus beeld. Hiermee zorg je er ook voor dat je tuin wat speelser en dynamischer oogt.

De tuin is nu ook een stuk makkelijker in onderhoud, maar ook duurzamer. Het regenwater is namelijk meteen afgekoppeld en de vaste pop-up sproeiers zijn makkelijk te bedienen. Geen gesleep meer met zware slangen.

De zwakstroom verlichting zorgt voor sfeer in de avonduren. Zo kunnen ze ook in de avonduren nog langer van de tuin genieten.

De voortuin is voorzien van een aantal strakke borders en een boom als eyecatcher. In plaats van grind is er gekozen voor een bodembedekking van Sedummatten. Deze zijn mooi groenblijvend en hebben zeer weinig onderhoud nodig.

Deze tuin is dan ook genieten vanaf het moment dat de klant thuiskomt.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Gratis E-book vol tuin tips!

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige naslagwerk kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ook interessant voor jou

Adventure Golf de Leistert Roggel
Projecten

Adventure Golf de Leistert

Vorig jaar hebben we in opdracht van SupaGolf de aanplant van de nieuwe Adventure golfbaan op Recreatiepark de Leistert in Roggel mogen verzorgen en nu,

Buitenkamer - tuin overkapping waar begin je?
Actueel

Overkapping tuin, waar begin je?

Heb jij ook de wens om een overkapping in je tuin te plaatsen? Je bent niet de enige. Want wie wil er nou niet een

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book tuintips