voor en achtertuin renovatie Tienray - resultaat
Robin van Duren

Robin van Duren

Voor- en achtertuin renovatie Tienray

In Tienray hebben we een volledige voor- en achtertuin renovatie mogen uitvoeren. Deze tuin is dan ook volledig op de schop gegaan.

In de achtertuin zijn er verschillende zitplekken gecreëerd. Zowel in de zon als onder de overkapping. Deze worden afgescheiden door haagjes van de Portugese laurier, deze geven een gezellig en knus beeld. Hiermee zorg je er ook voor dat je tuin wat speelser en dynamischer oogt.

De tuin is nu ook een stuk makkelijker in onderhoud, maar ook duurzamer. Het regenwater is namelijk meteen afgekoppeld en de vaste pop-up sproeiers zijn makkelijk te bedienen. Geen gesleep meer met zware slangen.

De zwakstroom verlichting zorgt voor sfeer in de avonduren. Zo kunnen ze ook in de avonduren nog langer van de tuin genieten.

De voortuin is voorzien van een aantal strakke borders en een boom als eyecatcher. In plaats van grind is er gekozen voor een bodembedekking van Sedummatten. Deze zijn mooi groenblijvend en hebben zeer weinig onderhoud nodig.

Deze tuin is dan ook genieten vanaf het moment dat de klant thuiskomt.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

achtertuin renovatie in Panningen
Projecten

Achtertuin renovatie in Panningen

In Panningen hebben we een achtertuin mogen renoveren. Een van de wensen van de klant was dat ze heel graag een plek om in de schaduw te zitten wilden, en dat is gelukt! Om deze schaduw te creëren hebben we gekozen voor een Douglas houten Pergola met op maat gemaakt schaduwdoek. Zo zit je de […]

Aanleg tuin Herten
Projecten

Aanleg tuin in Herten

In Herten hebben we bij een nieuwbouwwoning de entree, de oprit, het terras, de vlonder en het kunstgras in de achtertuin aangelegd. De tuin is nog niet helemaal klaar. Deze gaan we namelijk nog in het najaar aanplanten met een weelderige combinatie van vaste planten. In de achtertuin is er ruimte om heerlijk samen te […]

Tuinontwerp Nederweert
Projecten

Tuinontwerp Nederweert

Binnenkort gaan we beginnen met de aanleg van een prachtige tuin in Nederweert. Het ontwerp is gebaseerd op functionaliteit en esthetiek, waarbij we de wensen en behoeften van onze klanten centraal hebben gesteld. Ons doel is om altijd een tuin te creëren die perfect past bij de levensstijl en persoonlijke smaak van onze klanten. Het […]

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar