achtertuin terras border - tegels eruit, groen erin!
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Tegels eruit, groen erin!

Een groot terras is fijn, maar een extra border in je terras kan je tuin nog meer dynamiek geven. Dit hebben we ook in onderstaande achtertuin gedaan.

De tegels eruit (gedeeltelijk tenminste) en beplanting erin!

We hebben de border opgebouwd uit verschillende lagen beplanting. Zodra deze straks gaat groeien ontstaat er bij de muur een groene wand van hoge siergrassen. Hoe verder naar voren in de border hoe lager de beplanting blijft. Zo creëer je een mooie zichtlijn en krijgt de beplanting optimaal licht.

In de border hebben we ook diverse groenblijvende gewassen geplaatst waardoor je ook in de winter groen in de tuin hebt.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Binnen Van Duren Groenservice ben ik leidinggevende en werk ik mee in zowel de aanleg als het onderhoud. Naast het plannen van de projecten, bestellen van de materialen begeleid ik ook leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Ook niet onbelangrijk is dat ik samen met mijn collega Johan de verkoop van tuinen organiseer. Johan verzorgd de creatieve kant en ik de cijfermatige kant. Daarnaast houdt ik mij uiteraard ook bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie waaronder marketing, personeelswelzijn, strategie en ontwikkeling en administratie.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we

Voortuin renovatie Venlo in Japanse sfeer - Van Duren Groenservice
Tuin renovatie/aanleg

Voortuin renovatie Venlo

Bij de voortuin renovatie in Venlo hebben we een traditionele Buxus tuin omgetoverd tot een serene ruimte die een Japanse sfeer uitstraalt. Deze transformatie laat zien hoe

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar