Van Duren Groenservice

Hovenier Maasbree

De Hovenier voor het ontwerpen, renoveren, aanleggen of onderhouden van jouw tuin!

Jouw droomtuin in Maasbree

Aan de slag met je tuin

Je tuin geeft je de mogelijkheid om jezelf lekker terug te trekken en tot rust te komen. Maar om te kunnen genieten is het fijn als je tuin volledig naar jouw smaak is ingericht en deze ook zo bijgehouden wordt. Wij van Van Duren Groenservice hebben inmiddels al verschillende voor- en achtertuinen in Maasbree mogen aanleggen, renoveren en onderhouden. 

Heb jij dus plannen om jouw tuin te renoveren naar jouw droomtuin? Maar heb je geen idee hoe verder? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij denken graag met je mee en kunnen je hierin adviseren en ontzorgen.

Ook in het onderhoud van je tuin kunnen we je ondersteunen. Je wilt immers net als alle andere prachtige tuinen in Maasbree een strakke verzorgde tuin toch? Daarnaast is het mogelijk dat jij samen met ons het onderhoud verzorgd. Zo voeren wij de taken uit die jij liever niet doet of te zwaar voor je zijn. Zo betaal je dus ook nooit meer dan nodig. Voor meer informatie kun je ons ook altijd vrijblijvend benaderen.

Van Duren Groenservice

Robin van Duren

hovenier Maasbree

Van Duren Groenservice, jouw hovenier ook in Maasbree

Wat klanten vinden

Miets Willems-Beunen
02-07-2021
Lees verder
prima vakwerk weer geleverd.rustige hovenier om samen de tuin te onderhouden en om mee samenwerken.
Marcel Burhenne
24-05-2021
Lees verder
Robin & zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Werken zeer professioneel en komen hun afspraken na. Denken goed mee en geven ook prima tips. Zeker aan te raden. Nogmaals dank Fam Burhenne Maasbree
Frans Hermans
10-01-2021
Lees verder
Schitterend tuinplan met gedegen onderbouwing!!!
Anita Muijsenberg
28-11-2020
Lees verder
Met veel enthousiasme een mooi ontwerp gekregen en conform afspraken netjes alles opgeleverd. Aanrader!
Ans van Lier
18-10-2020
Lees verder
Nadat we afgelopen voorjaar de voortuin helemaal hebben laten aanleggen. Hebben we er in de zomer bewust voor gekozen om de achtertuin ook weer door Van Duren te laten ontwerpen en vormgeven. Hierdoor kregen we een mooi samenhangend geheel.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Aanleg / Renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Zullen we starten met jouw tuin in Maasbree?

Laten we kennismaken

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar