Van Duren Groenservice

Hovenier Peel en Maas

De Hovenier in gemeente Peel en Maas voor het ontwerpen, renoveren, aanleggen of onderhouden van jouw tuin!

Ga aan de slag met jouw tuin in Peel en Maas

Gratis e-book vol tuintips!

We weten als geen ander dat een tuin onderhouden een behoorlijke klus kan zijn. Daarom hebben we al onze maandelijkse tips gebundeld tot één compleet e-book.

Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin in Peel en Maas. 

Ontwerp jouw droomtuin

3D Tuinontwerp

Wil je aan de slag met je tuin maar heb je nog geen idee hoe het eruit moet gaan zien? Kies dan voor een 3D tuinontwerp. 

Met een 3D tuinontwerp krijg je niet alleen inzicht in hoe je tuin eruit komt te zien, maar ook krijg je duidelijkheid in de praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan waar je terras komt, of er watermanagement nodig is en of dat gazon wat je zo graag wilde wel daadwerkelijk past in je tuin.

Met een 3D tuinontwerp neem je al jouw twijfels weg en ben je ervan verzekerd dat jouw tuin straks aansluit bij jouw wensen. Binnen de kortste keren kun je ook in Peel en Maas genieten van jouw droomtuin.

Tuinontwerp Peel en Maas
Tuinaanleg tuinrenovatie Peel en Maas

Jouw droomtuin in Peel en Maas

Tuin aanleggen of renoveren

Heb jij plannen om jouw tuin opnieuw aan te leggen of te renoveren? Bij het aanleggen van je tuin komt veel kijken. Niet alleen de materialenkeuze is al een opgave opzich, maar ook de praktische onderdelen zoals bijvoorbeeld het watermanagement in je tuin. Je wilt namelijk niet achteraf denken “had ik dat maar gedaan”.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het aanleggen en renoveren van tuinen kunnen we jou zeker verder helpen bij de aanleg of renovatie van je tuin in Peel en Maas. 

Een extra hand nodig?

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is een noodzakelijke klus waar je waarschijnlijk niet altijd zin in hebt. Ook tijd is vaak een probleem. Misschien heb je ook wel niet het juiste materiaal in huis, waardoor het onderhoud blijft liggen.

Wij kunnen het tuinonderhoud voor je uit handen nemen. Van het wekelijks grasmaaien en het  maandelijks bijwerken van je tuin tot groot snoeiwerk voeren wij voor je uit.

We willen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je tuin. Woon je dus in Peel en Maas en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact met ons op.

Werk je overigens zelf net zo graag in de tuin als wij, maar is het je net allemaal wat teveel? Het is mogelijk om mee te helpen tijdens de werkzaamheden of slechts een gedeelte van het onderhoud uit te besteden.

Tuinonderhoud Peel en Maas
Hovenier Peel en Maas - Van Duren Groenservice

De hovenier in gemeente Peel en Maas

Van Duren Groenservice

Je tuin geeft je de mogelijkheid om jezelf lekker terug te trekken en tot rust te komen. Maar om te kunnen genieten is het fijn als je tuin volledig naar jouw smaak is ingericht en deze ook zo bijgehouden wordt. Wij van Van Duren Groenservice hebben inmiddels al verschillende tuinen in de gemeente Peel en Maas mogen ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden. 

Wil jij ook aan de slag met je tuin? Wij helpen je graag verder om jouw idee om te zetten naar een echte tuin.

Van Duren Groenservice

Robin van Duren

Hovenier Peel en Maas

Wat klanten vinden

Kai Reijnen
13-07-2022
Lees verder
Het project is top begeleid en neergezet. Nergens iets op aan te merken. Top resultaat.
Mevr. J.F.G. Beckers – van Rooijen
17-05-2022
Lees verder
Afspraken goed nagekomen en goed meegedacht. Zeer klantvriendelijk en naderhand alles tip-top opgeruimd en schoongemaakt.
Miets Willems-Beunen
02-07-2021
Lees verder
prima vakwerk weer geleverd.rustige hovenier om samen de tuin te onderhouden en om mee samenwerken.
Marcel Burhenne
24-05-2021
Lees verder
Robin & zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Werken zeer professioneel en komen hun afspraken na. Denken goed mee en geven ook prima tips. Zeker aan te raden. Nogmaals dank Fam Burhenne Maasbree
Frans Hermans
10-01-2021
Lees verder
Schitterend tuinplan met gedegen onderbouwing!!!
Anita Muijsenberg
28-11-2020
Lees verder
Met veel enthousiasme een mooi ontwerp gekregen en conform afspraken netjes alles opgeleverd. Aanrader!
Ans van Lier
18-10-2020
Lees verder
Nadat we afgelopen voorjaar de voortuin helemaal hebben laten aanleggen. Hebben we er in de zomer bewust voor gekozen om de achtertuin ook weer door Van Duren te laten ontwerpen en vormgeven. Hierdoor kregen we een mooi samenhangend geheel.

Zullen we starten met jouw tuin in Peel en Maas?

Laten we kennismaken

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar