Inhoudsopgave

Achtertuin renovatie in Tienray - Van Duren Groenservice
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Inhoudsopgave

Achtertuin renovatie Tienray

Een transformatie die elke achtertuin kan omtoveren tot een plek van rust, schoonheid en plezier voor iedereen, dat wil toch iedereen? In Tienray hebben we onlangs een achtertuin volledig opnieuw vormgegeven.

Het resultaat? Een harmonieuze combinatie van strakke lijnen, gebroken betonblokken en strakke tegels, verrijkt met de natuurlijke grilligheid van een pergola. Deze elementen samen creëren een dynamisch lijnenspel dat de tuin vanuit elke hoek interessant maakt.

Of je nu wilt genieten van de zon of de voorkeur geeft aan een plekje in de schaduw, deze tuin biedt het allemaal. De toevoeging van verschillende vaste planten en groenblijvende hagen van Portugese laurier zorgt voor een speelse aankleding en een jaarrond groene uitstraling.

De sleutel tot een strakke tuin

Een strakke tuin creëren begint met een goed plan. Hier zijn enkele elementen die we hebben gebruikt om deze bijzondere tuin tot leven te brengen:

  • Gebroken betonblokken en strakke tegels: Deze combinatie zorgt voor een interessant contrast en een uniek patroon dat de basis vormt van de tuin.
  • Pergola: Niet alleen een blikvanger, maar ook een praktische toevoeging die zowel zon als schaduw biedt.
  • Portugese laurier: Deze groenblijvende hagen voegen structuur toe en zorgen voor privacy, terwijl ze het hele jaar door voor groen zorgen.

Een achtertuin die leeft

Een tuin is meer dan alleen een mooi plaatje; het is een leefruimte die moet passen bij de wensen en behoeften van de eigenaar. Bij de tuinrenovatie in Tienray hebben we rekening gehouden met verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat de tuin niet alleen mooi is, maar ook functioneel:

  • Zon- en schaduwplekken: Door zorgvuldig de plaatsing van de pergola en de beplanting te plannen, creëren we plekken waar je zowel van de zon als van de schaduw kunt genieten.
  • Onderhoudsvriendelijk: Door te kiezen voor duurzame materialen en groenblijvende planten zoals de Portugese laurier, blijft de tuin met minimale inspanning het hele jaar door mooi.

Reactie van de klant

Ben heel tevreden. Iedereen vind het een mooie tuin.

Maria Wismans

Ontdek de mogelijkheden van jouw tuin

Elke tuin heeft het potentieel om een prachtige, functionele ruimte te worden. Of je nu droomt van een strakke tuin, een speelse achtertuin of een plek van rust midden in Tienray, wij kunnen je helpen die droom te realiseren.

Ben je geïnspireerd geraakt door onze recente tuinrenovatie in Tienray en wil je ontdekken wat er mogelijk is met jouw tuin? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we een plan maken dat past bij jouw wensen, budget en de mogelijkheden van jouw tuin. Ontdek de magie van een goed ontworpen tuin en geniet van een buitenruimte die het hele jaar door bijdraagt aan jouw levenskwaliteit.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Van Duren Groenservice

Van Duren Groenservice

Wij van Van Duren Groenservice zijn er om jou te helpen bij de aanleg, renovatie, ontwerp of het onderhoud van jouw tuin.

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of je nu werkt in de tuin of er zit met een hapje, drankje en boekje of met goed gezelschap. Jouw tuin moet je het gevoel geven dat je even lekker weg kan van de dagelijkse sleur. Dat is waar wij onze klanten dagelijks mee helpen.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar