Inhoudsopgave

Voortuin renovatie Tienray met speelse en ronde vormen
Picture of Robin van Duren

Robin van Duren

Inhoudsopgave

Voortuin renovatie Tienray

In Tienray hebben we onlangs een voortuin mogen renoveren. Bij Van Duren Groenservice streven we er altijd naar om unieke en inspirerende buitenruimtes te creëren, en dit project was daarop geen uitzondering.

Speelse en ronde vormen

Voor deze voortuin hebben we gekozen voor speelse en ronde vormen. Deze vormen zorgen voor een dynamische en uitnodigende uitstraling. Door kleine hoogteverschillen toe te voegen, hebben we de tuin visueel interessanter gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de tuin niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een plezierige plek is om in te vertoeven.

Duurzaamheid door hergebruik

Een belangrijk aspect van dit project was duurzaamheid. We hebben de bestaande Trellis schermen hergebruikt, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook een unieke charme aan de tuin toevoegt. Deze schermen zijn op een inventieve manier ingezet om de tuin visueel te verbeteren. Ze dienen als afscheiding tussen verschillende gedeeltes van de tuin, als klimrek voor bepaalde planten en voegen extra dynamiek toe aan de ruimte.

Kleur en beleving met vaste planten

Naast de Trellis schermen hebben we ook verschillende soorten vaste planten gebruikt. Deze planten zullen komende zomer volop in bloei staan en de tuin voorzien van kleur en extra beleving. Door een zorgvuldige selectie van planten hebben we ervoor gezorgd dat de tuin het hele jaar door aantrekkelijk blijft.

Conclusie

Bij Van Duren Groenservice zijn we trots op het resultaat van deze tuinrenovatie in Tienray. Door het gebruik van speelse vormen, hoogteverschillen en het hergebruik van materialen hebben we een duurzame en visueel aantrekkelijke tuin gecreëerd. We kijken ernaar uit om nog meer van dit soort inspirerende projecten te realiseren.

Heb je interesse in een tuinrenovatie of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Picture of Van Duren Groenservice

Van Duren Groenservice

Wij van Van Duren Groenservice zijn er om jou te helpen bij de aanleg, renovatie, ontwerp of het onderhoud van jouw tuin.

Een tuin geeft je het gevoel van ontspanning. Of je nu werkt in de tuin of er zit met een hapje, drankje en boekje of met goed gezelschap. Jouw tuin moet je het gevoel geven dat je even lekker weg kan van de dagelijkse sleur. Dat is waar wij onze klanten dagelijks mee helpen.

Aan de slag met jouw tuin?

Van Duren Groenservice kan je helpen bij het ontwerp, renovatie, aanleg of onderhoud van jouw tuin!

Ook interessant voor jou

Voortuin renovatie Egchel - Van Duren Groenservice uit Panningen
Tuin renovatie/aanleg

Voortuinrenovatie in Egchel

Een strakke en onderhoudsvriendelijke voortuin Bij Van Duren Groenservice begrijpen we dat een tuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Onlangs

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar