Wij leveren en plaatsen speeltoestellen op maat. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk en hebben een levensduur van tien tot vijftien jaar. Afhankelijk van het soort toestel, geldt een garantie tot maximaal drie jaar.

U kunt zelf uw toestel samenstellen en kunt daarbij kiezen uit: een glijbaan, diverse modellen schommels, een zandbak, klimwand of klimnet, klimrek, rekstok, zithoekje, (open) dak en meer. Er is dus voor ieder kind wat wils!

Belangrijk bij het plaatsen van een speeltoestel is het kiezen van een goede ondergrond die de val van uw kind opvangt. Denk hierbij aan gazon, kunstgras, valzand of rubberen tegels.

Trampolines in de tuin

Naast speeltoestellen leveren en plaatsen wij ook trampolines in allerlei soorten, maten en merken. U kunt daarbij kiezen voor totaal ingebouwde of half ingebouwde trampolines. Het voordeel van totaal ingebouwde trampolines is de gemakkelijke opstap en het feit dat kinderen niet onder de trampoline terecht kunnen komen. Voordeel van een half ingebouwde trampoline is onder meer een beter springcomfort door een snellere luchtverplaatsing en minder grondwerk.

Naast de trampolines zelf leveren wij ook accessoires zoals veiligheidsnetten, afdekhoezen en trapjes. Doordat wij de producten inkopen bij een bedrijf dat al meer dan tien jaar ervaring heeft op de trampolinemarkt, kunnen wij u voorzien van een goede productkwaliteit, deskundig advies en een hoge veiligheid.

Wilt u ook een trampoline of speeltoestel in de tuin?
Neem dan contact met ons op via 077-7201995

Impressies van speeltoestellen geïntegreerd in de tuin.