Van Duren Groenservice - ontwerp, renovatie, aanleg en onderhoud van jouw tuin - Hovenier Panningen

Tuin laten aanleggen of renoveren door een erkende expert

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin kan aanleggen of renoveren? Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin realiteit word!

Met meer dan 15 jaar ervaring als hovenier kunnen wij uw droomtuin aanleggen of renoveren

Uw tuin is uw thuis buitenshuis. Een plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en tijd door te brengen met familie en vrienden. Maar hoe realiseert u uw droomtuin?.

Laat Van Duren Groenservice u helpen! Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in tuinaanleg en tuinrenovatie.

Onze voordelen

  • Persoonlijke benadering: Wij nemen de tijd om uw wensen goed te begrijpen en een plan op maat te maken.
  • Betrouwbaarheid: Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid op nummer één.
  • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen de beste materialen en beplanting passend binnen uw budget.
  • Ruime ervaring: Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat we uw tuinwensen kunnen realiseren!

 

Kortom, wilt u uw tuin laten aanleggen dan kunnen wij u hierbij helpen van a tot z, inclusief ontwerp, grondwerk, beplanting en bestrating.

Liever uw tuin laten renoveren? Geen probleem. Wij geven uw bestaande tuin een nieuwe look, of maken hem weer helemaal op orde.

Robin van Duren

Robin van Duren aan het werk

Klanten ervaringen

Peter Poot
Lees verder
Robin heeft bij ons de tuin keurig voorzien van een nieuwe grasmat. Alles omgespit en gefreesd. Alles keurig volgens afspraak was mooi op tijd en ruimde achteraf alles netjes op.
Marcel Burhenne
Lees verder
Robin & zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Werken zeer professioneel en komen hun afspraken na. Denken goed mee en geven ook prima tips. Zeker aan te raden. Nogmaals dank
Jos Kremers
Lees verder
Zeer goede afhandeling van werkzaamheden en goede prijs /kwaliteit verhouding. Wanneer er problemen optreden worden deze zeer goed opgelost. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Eveline Nelisse
Lees verder
Wij zijn erg tevreden over Robin en zijn werknemers. Robin heeft bij onze de hele 'bloemen' tuin aangelegd met paadjes en vaste planten. Het ziet er schitterend uit. Het onderhoud wordt 2x per jaar door hen uitgevoerd en als er tussendoor nog iets te doen is, plannen ze het zo snel mogelijk in. Tegels leggen rond het zwembad, klinkers leggen, bomen snoeien, niets is hen teveel. Alles wordt met enthousiasme aangepakt en keurig uit- en afgevoerd. De service die Robin biedt is super, zo zie je het tegenwoordig niet veel meer. Een gezellig top-team om over de vloer (tuin) te hebben !
Frans Willems
Lees verder
van Duren Groenservice heeft de achtertuin, voortuin en vijver ontworpen en activiteiten uitgevoerd. De ontwerpen was niet 1 keer gemaakt zoals in overleg afgesproken. Zo zijn er delen in het werk gegroeid. Uiteindelijk is het een mooi geheel geworden voor zowel de voor- als achteruin. Wat belangrijk is dat er regelmatig overleg was over de activiteiten en dat alle afspraken tijdig nagekomen zijn. Transparantie van rekening en kwaliteit afname van het werk zijn ook van goed niveau. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf om mee te werken die een mooi ontwerp omgezet hebben in een mooie tuin waar we dagelijks van genieten.
Marjan en Peter Bollen
Lees verder
Wat maak je van een achtertuin die niet al te diep is, wel breed maar schuin afloopt tot slechts 50 cm?? Van Duren Groenservice wist hiervoor een ontwerp te maken, dat ons volledig verrast heeft. Geen zitgedeelte direct bij het huis, maar juist aan de achterkant met uitzicht op het huis. Door gebruik te maken van een mooi lijnenspel oogt de tuin veel groter dan hij eigenlijk is. Ook wordt hierdoor gebruik gemaakt van de zijkanten. De punt is afgescheiden middels een poortje, waar de afvalcontainers en het tuingereedschap mooi uit het zicht zijn en de punt ook nog eens gebruikt kan worden. Daarnaast een voortuin van 20 meter breed en 5 meter diep. Ook hier goed gebruik gemaakt van het lijnenspel. Een muur met mooie verlichting vormt een echte blikvanger. Ook de afwisseling van bloemen en groen is erg geslaagd. Onze voortuin nodigt veel voorbijgangers uit eens even extra te kijken en stil te staan en ons regelmatig complimenten te geven voor de niet alledaagse tuin. Velen hebben inmiddels ook de achtertuin gezien en bewonderd. Dit alles is met veel passie en plezier ontworpen en door Robin, Johan en met extra hulp van Will en Nick uitgebouwd tot een geweldig mooi en leuk resultaat. Overweegt u ook van Van Duren Groenservice gebruik te willen maken maar eerst een kijkje te willen nemen, laat het hen gerust weten en u mag altijd langskomen. Wij zijn in elk geval verrast en buitengewoon tevreden en blij met onze tuinen.

Wat wij onder andere doen

Staat uw klus er niet tussen? Vraag gerust een offerte aan, we kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Klaar om aan de slag te gaan met uw tuin?

Wij zijn er klaar om uw tuin aan te leggen of te renoveren tot de perfecte droomtuin. U ook? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Projecten

waar we trots op zijn
Nieuw gazon met beregening en beplanting Egchel

Nieuw gazon voortuin Egchel

Het gazon bij een klant in Egchel was niet strak meer en vol onkruid. Aangezien er toch nieuw gras aangelegd zou worden hebben we ook maar meteen de beregening uitgebreid met pop-up sproeiers en aangesloten op de Rain-Bird computer. Tegelijkertijd hebben we ook de border in de voortuin voorzien van eigentijdse kleurrijke beplanting. Deze had […]

Bekijk project
Gazon aanleg met pop-up sproeiers Panningen

Nieuw gazon aangelegd in Panningen

In Panningen hebben we een nieuw gazon aangelegd. Er is gekozen om tegelijkertijd pop-up sproeiers te plaatsen, op de manier is het voor de klant makkelijk om water te geven en blijft het gazon in de zomer ook mooi.

Bekijk project
Tuinaanleg Nederweert met zwembad

Tuinaanleg Nederweert met zwembad (deel 1)

Eerder heb je al het tuinontwerp kunnen zien van dit grote maar mooie project. Inmiddels heeft het eerste deel van de aanleg van de tuin in Nederweert al vorm gekregen. In samenwerking met de zwembadbouwer, metselaars, timmermannen, loodgieter en dakdekkers hebben we de basis gevormd van de tuin die we ontworpen hebben. Nu de eerste […]

Bekijk project

Vraag uw vrijblijvende offerte hier aan!

Wij staan klaar om u te helpen bij het aanleggen of renoveren van uw tuin! Vul het offerteformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever eerst even bellen? Geen enkel probleem.

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar