Van Duren Groenservice - ontwerp, renovatie, aanleg en onderhoud van jouw tuin - Hovenier Panningen

Tuinonderhoud (gedeeltelijk) uitbesteden

Hulp nodig in uw tuin met snoeien, plantenverzorging uw gazon of een andere taak? Wij helpen u graag bij het tuinonderhoud

Met meer dan 15 jaar ervaring is het onderhoud van uw tuin in goede handen bij ons

Heeft u geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden? Laat het dan over aan onze professionele hoveniers! Wij verzorgen uw tuin van A tot Z, van het snoeien van bomen en heggen tot het maaien van het gras en het onkruid wieden. 

Onze ervaren tuiniers weten precies wat uw tuin nodig heeft om er mooi en verzorgd uit te zien en dit ook zo te houden. Wij werken met de beste materialen en gereedschappen, zodat uw tuin er elke keer weer als nieuw uitziet.

Van Duren Groenservice staat voor een persoonlijke benadering, voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Of u nu een kleine voor of achtertuin heeft, een bedrijfstuin of een te grote tuin die u zelf niet meer kunt bijhouden. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven genieten en houden uw tuin in optimale conditie!

Robin van Duren

Robin van Duren aan het werk

Hoveniersbedrijf Van Duren Groenservice

Klanten ervaringen

Peter Poot
Lees verder
Robin heeft bij ons de tuin keurig voorzien van een nieuwe grasmat. Alles omgespit en gefreesd. Alles keurig volgens afspraak was mooi op tijd en ruimde achteraf alles netjes op.
Marcel Burhenne
Lees verder
Robin & zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Werken zeer professioneel en komen hun afspraken na. Denken goed mee en geven ook prima tips. Zeker aan te raden. Nogmaals dank
Jos Kremers
Lees verder
Zeer goede afhandeling van werkzaamheden en goede prijs /kwaliteit verhouding. Wanneer er problemen optreden worden deze zeer goed opgelost. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Eveline Nelisse
Lees verder
Wij zijn erg tevreden over Robin en zijn werknemers. Robin heeft bij onze de hele 'bloemen' tuin aangelegd met paadjes en vaste planten. Het ziet er schitterend uit. Het onderhoud wordt 2x per jaar door hen uitgevoerd en als er tussendoor nog iets te doen is, plannen ze het zo snel mogelijk in. Tegels leggen rond het zwembad, klinkers leggen, bomen snoeien, niets is hen teveel. Alles wordt met enthousiasme aangepakt en keurig uit- en afgevoerd. De service die Robin biedt is super, zo zie je het tegenwoordig niet veel meer. Een gezellig top-team om over de vloer (tuin) te hebben !
Frans Willems
Lees verder
van Duren Groenservice heeft de achtertuin, voortuin en vijver ontworpen en activiteiten uitgevoerd. De ontwerpen was niet 1 keer gemaakt zoals in overleg afgesproken. Zo zijn er delen in het werk gegroeid. Uiteindelijk is het een mooi geheel geworden voor zowel de voor- als achteruin. Wat belangrijk is dat er regelmatig overleg was over de activiteiten en dat alle afspraken tijdig nagekomen zijn. Transparantie van rekening en kwaliteit afname van het werk zijn ook van goed niveau. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf om mee te werken die een mooi ontwerp omgezet hebben in een mooie tuin waar we dagelijks van genieten.
Marjan en Peter Bollen
Lees verder
Wat maak je van een achtertuin die niet al te diep is, wel breed maar schuin afloopt tot slechts 50 cm?? Van Duren Groenservice wist hiervoor een ontwerp te maken, dat ons volledig verrast heeft. Geen zitgedeelte direct bij het huis, maar juist aan de achterkant met uitzicht op het huis. Door gebruik te maken van een mooi lijnenspel oogt de tuin veel groter dan hij eigenlijk is. Ook wordt hierdoor gebruik gemaakt van de zijkanten. De punt is afgescheiden middels een poortje, waar de afvalcontainers en het tuingereedschap mooi uit het zicht zijn en de punt ook nog eens gebruikt kan worden. Daarnaast een voortuin van 20 meter breed en 5 meter diep. Ook hier goed gebruik gemaakt van het lijnenspel. Een muur met mooie verlichting vormt een echte blikvanger. Ook de afwisseling van bloemen en groen is erg geslaagd. Onze voortuin nodigt veel voorbijgangers uit eens even extra te kijken en stil te staan en ons regelmatig complimenten te geven voor de niet alledaagse tuin. Velen hebben inmiddels ook de achtertuin gezien en bewonderd. Dit alles is met veel passie en plezier ontworpen en door Robin, Johan en met extra hulp van Will en Nick uitgebouwd tot een geweldig mooi en leuk resultaat. Overweegt u ook van Van Duren Groenservice gebruik te willen maken maar eerst een kijkje te willen nemen, laat het hen gerust weten en u mag altijd langskomen. Wij zijn in elk geval verrast en buitengewoon tevreden en blij met onze tuinen.
In gesprek over tuinreconstructie. Voorlopig opdracht gegeven voor een ontwerp, dat verrassend, innovatief en subjectief zeer mooi is. Details worden nog ingevuld en we gaan praten over een uitvoering. Het bedrijf is flexibel staat open voor inbreng en leverde tot nu toe een geweldig ontwerp tegen een concurrerende prijs
Snelle en goede reactie. Ontwerp is zoals gewenst. Prijs kwaliteit is prima en na een jaar werden plantjes die het niet gered hadden gratis vervangen.
Goed bedrijf. Houden zich prima aan afspraken. Vriendelijke werkers. Kortom, Toppie!
Wij zijn erg tevreden over Robin en zijn werknemers.Robin heeft bij onze de hele 'bloemen' tuin aangelegd met paadjes en vaste planten. Het ziet er schitterend uit. Het onderhoud wordt 2x per jaar door hen uitgevoerd en als er tussendoor nog iets te doen is, plannen ze het zo snel mogelijk in. Tegels leggen rond het zwembad, klinkers leggen, bomen snoeien, niets is hen teveel. Alles wordt met enthousiasme aangepakt en keurig uit- en afgevoerd.De service die Robin biedt is super, zo zie je het tegenwoordig niet veel meer.Een gezellig top-team om over de vloer (tuin) te hebben !
Zeer tevreden over de service.
Robin heeft bij ons de tuin keurig voorzien van een nieuwe grasmat. Alles omgespit en gefreesd. Alles keurig volgens afspraak was mooi op tijd en ruimde achteraf alles netjes op.
js_loader

Hoveniersbedrijf Van Duren Groenservice

Wat wij onder andere doen

Staat uw klus er niet tussen? Vraag gerust een offerte aan, we kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Klaar om aan de slag te gaan met uw tuinonderhoud?

Wij zijn er klaar voor om uw tuin weer te laten opbloeien. U ook? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Projecten

waar we als hoveniersbedrijf trots op zijn

Vraag uw vrijblijvende offerte hier aan!

Wij staan klaar om u te helpen bij het onderhoud van jouw tuin! Vul het offerteformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever eerst even bellen? Geen enkel probleem.

Van Duren Groenservice is werkzaam in een gebied van 25km rondom Panningen

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar