Van Duren Groenservice

Reclametuin / Zakelijke tuin

Een bedrijfstuin kan ook omzet opleveren!

Een bedrijfstuin die geen omzet oplevert?

Dat kan anders!

Een bedrijfstuin die geen omzet oplevert?

En wij gaan dat voor je verzorgen. Wij maken en houden jouw bedrijfstuin niet alleen representatief. Wij gaan verder. Vanaf nu gaat je bedrijfstuin spreken! Spreken? Nee hij gaat schreeuwen. Schreeuwen wat jouw bedrijf doet.  Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een sportcentrum, dan maken wij groene mannen die gewicht heffen.

Of als je slager bent dan zetten wij een groene kip, koe en varken voor jouw pand. Geen klant die hier nog voorbij loopt en niet weet dat er een slager zit. En geen kosten meer waar geen opbrengsten tegenover staan van het onderhoud van het groen bij jouw bedrijf. Je tuin behoort vanaf morgen tot jouw reclamebudget en gaat bijdragen aan de omzet.
En raad eens wie die onbetaalbare complimenten voor die unieke tuin in ontvangst mag nemen? Dat ben jij! En daarbij komt nog eens dat een reclametuin beter is voor het milieu in vergelijking met de reclamezuilen en borden. De wereld staat inmiddels al vol met reclameborden. Een win situatie in 5-voud voor jou!

Jij doet waar je goed in bent, wij waar wij goed in zijn.

De tijd van eenvoudige reclame borden die al jouw concurrenten ook hebben is voorbij. Wij gaan met je aan tafel zitten om een geweldig idee voor jouw bedrijfstuin te bedenken.
Hoe we dat gaan maken? Dat gaat ons team verder voor je uitwerken.

Ga jij het maken met jouw zakelijke tuin?

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Voorbeelden van bedrijfstuinen

Wat klanten vinden van onze tuinontwerpen

Frans Hermans
10-01-2021
Lees verder
Schitterend tuinplan met gedegen onderbouwing!!!
Anita Muijsenberg
28-11-2020
Lees verder
Met veel enthousiasme een mooi ontwerp gekregen en conform afspraken netjes alles opgeleverd. Aanrader!
Ans van Lier
18-10-2020
Lees verder
Nadat we afgelopen voorjaar de voortuin helemaal hebben laten aanleggen. Hebben we er in de zomer bewust voor gekozen om de achtertuin ook weer door Van Duren te laten ontwerpen en vormgeven. Hierdoor kregen we een mooi samenhangend geheel.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!

Zie jij je bedrijfstuin al omzet genereren?

Laten we starten!