fbpx

lekker weg in eigen tuin?

Op vakantie gaan is dit jaar een lastig verhaal. Daarom willen wij je graag helpen om je tuin klaar te maken zodat het net voelt alsof je even weg bent..

GA LEKKER WEG IN EIGEN TUIN!

Wilt u de tuin klaarmaken voor de vakantieperiode? Zodat u toch het gevoel heeft dat u even lekker weg bent? Van Duren Groenservice helpt hier graag bij! Wij hebben veel ervaringen in het ontwerpen, renoveren en onderhouden van tuinen. We denken graag met u mee! Dit jaar geen vakantie? Geniet dan van een all inclusive tuin vakantie. Lekker in een tuinstoel met een drankje genietend van de fluitende vogels in uw tuin nadat wij uw tuin hebben verzorgd.

HET ‘EVEN LEKKER WEG’ PAKKET?
Het is ook mogelijk een ‘EVEN LEKKER WEG’ pakket aan te schaffen. Deze bestaat uit 3 arbeidsuren. Dit all-in pakket is €145,00 inclusief btw. Met het all inclusive ‘EVEN LEKKER WEG PAKKET’ geniet u binnen 3 uur weer van een waar thuis vakantie resort. Voor € 145,00 inclusief btw is uw tuin weer fris en fruitig. Gebruik tuinmachines en afvoeren groenafval is inbegrepen.
Het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van uw thuiswerk lunch, heerlijk tuin diner voor 2 of met een goed boek en drankje in uw tuinstoel bijkomen van de dag.

Of neem vrijblijvend contact op:

×
×

Winkelmand