Hoe vier jij je vakantie thuis?

Lekker weg in eigen tuin?

Op vakantie gaan is soms een lastig verhaal, zeker het afgelopen jaar. Daarom willen wij je graag helpen om je tuin klaar te maken zodat het net voelt alsof je even weg bent..

Bestel dan ons lekker weg in eigen tuin pakket! Binnen 3 uur geniet jij vanuit je ligstoel van een heerlijke vakantie in eigen tuin!

Ontsnap van je zorgen en geniet van je vakantie

Ga lekker weg in eigen tuin!

Wilt u de tuin klaarmaken voor de vakantieperiode? Zodat u toch het gevoel heeft dat u even lekker weg bent? Van Duren Groenservice helpt hier graag bij! Wij hebben veel ervaringen in het ontwerpen, renoveren en onderhouden van tuinen. We denken graag met u mee! Dit jaar geen vakantie? Geniet dan van een all inclusive tuin vakantie. Lekker in een tuinstoel met een drankje genietend van de fluitende vogels in uw tuin nadat wij uw tuin hebben verzorgd.

Het lekker 'even' weg pakket

Het is ook mogelijk een ‘Basis tuinonderhoud’ pakket aan te schaffen. Deze bestaat uit 3 arbeidsuren. Dit all-in pakket is €159,00 inclusief btw. Met het all inclusive ‘Basis tuinonderhoud’ geniet u binnen 3 uur weer van een waar thuis vakantie resort. Voor € 159,00 inclusief btw is uw tuin weer fris en fruitig. Gebruik tuinmachines en afvoeren groenafval is inbegrepen.

Het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van uw thuiswerk lunch, heerlijk tuin diner voor 2 of met een goed boek en drankje in uw tuinstoel bijkomen van de dag.

Maak jezelf niet moe en laat ons jouw tuin binnen 3 uur klaarmaken voor jouw vakantie in eigen tuin!

Robin van Duren

Wie ben ik en wie is Van Duren Groenservice?

Ik ben Robin van Duren en al van jongs af aan geïnteresseerd in planten en tuinen. Wat ooit begon met een eigen plantenkwekerij is al snel uitgegroeid naar het hoveniersbedrijf. Om mij te specialiseren in het hoveniersvak heb ik besloten met de kwekerij in 2010 te stoppen en de particulieren tuineigenaar met mijn kennis te helpen met het onderhouden en renoveren van hun tuin. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend en volwaardig hoveniersbedrijf in de regio Peel en Maas.

Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf die voor vele particulieren tuineigenaren zoals jij de tuinen onderhoud op frequente basis. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in het onderhouden van particulieren tuinen. Onze werknemers hebben respect voor jouw privacy, zij komen immers bij je thuis. Ze gaan met verstand en veel zorg en passie om met jouw tuin. Wij laten na de werkzaamheden alles netjes en verzorgd achter en geven je nog advies en tips voor het volgende onderhoud en denken voor je mee hoe je het meeste tuinplezier van jouw tuin beleeft. 

Wil je meer informatie over Het lekker weg in eigen tuin pakket?

Help mij met het tuinonderhoud!

Hoe zou het zijn als ...

Gun jezelf een vakantie in je eigen verzorgde tuin en bespaar jezelf een hoop werk. Het vakkundig en deskundig uit laten voeren van tuinonderhoud komt niet alleen jouw tuin ten goede maar ook jouw portemonnee en draagt bij aan een langere levensduur van een mooie vitale tuin.

onderhoud tuin

Meer dan 100 tevreden klanten laten hun tuinen regelmatig door ons onderhouden en kennen de voordelen, het gemak en genot van een verzorgde tuin.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Dit kun je verwachten bij ons lekker weg in eigen tuin pakket

Wil jij je vakantie in eigen tuin doorbrengen?

Start vandaag met ons lekker weg in eigen tuin pakket!

Ja, ik wil mijn tuin op orde!

In 4 uur je tuin weer verzorgd en klaar om van te genieten voor € 185,- inclusief btw

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar