Landelijke tuin

Landelijk speels en kleurrijk tuinontwerp

Voor een renovatie van een voor- en achtertuin hebben wij een landelijk tuinontwerp gemaakt. De vrijstaande woning heeft een strak maar karakteristieke uitstraling. Een landelijke tuin die spannend, speels en kleurrijk is zorgt ervoor dat het hele gezin ervan kan genieten. Niet alleen overdag maar ook in de avond, want dankzij de sfeervolle verlichting kun je ook in de avonduren of de late zomeravonden heerlijk genieten. Dankzij de zichtlijnen en de strakke verdeling van de tuin ervaar je de tuin uit elke hoek op een andere manier. Zo kun je genieten van een heerlijke barbecue op het zonovergoten terras, of misschien toch liever een drankje in de schaduw? Met deze tuin is het allemaal mogelijk. Daarnaast blijven er verschillende oude bomen staan tijdens de renovatie, hierdoor krijgt de tuin meteen een volwassen karakter.

Interessant artikel? Deel het met anderen!

Gratis E-book vol tuin tips!

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige naslagwerk kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin!

Door middel van je e-mailadres in te vullen en te versturen ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrieven en onze privacy verklaring. Indien je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangt kun je je altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.

Ook interessant voor jou

Adventure Golf de Leistert Roggel
Projecten

Adventure Golf de Leistert

Vorig jaar hebben we in opdracht van SupaGolf de aanplant van de nieuwe Adventure golfbaan op Recreatiepark de Leistert in Roggel mogen verzorgen en nu,

Buitenkamer - tuin overkapping waar begin je?
Actueel

Overkapping tuin, waar begin je?

Heb jij ook de wens om een overkapping in je tuin te plaatsen? Je bent niet de enige. Want wie wil er nou niet een

Wil jij ook met je tuin aan de slag?

Ontdek onze diensten en tuinpakketten!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book tuintips