Mijn tuin in groene handen

Herken jij het volgende?

In 4 uur tijd werken wij de tuin bij en voeren het groenafval af.
Het kennismakingspakket kost eenmalig € 185,- inclusief btw.  Normale prijs: € 215,-

Meer informatie?

Vul je gegevens in

Wij nemen vrijblijvend contact met je op en bespreken de werkzaamheden waar je niet aan toe komt of wat gewoon voor jou te zwaar is.

Herkende jij een van de problemen?

Schakel dan Van Duren Groenservice in

Wij hebben de kennis, ervaring en nodige gereedschappen in huis om uw tuin te verzorgen. De planten kunnen na de onderhoudsbeurt heerlijk ademen en u genieten van de verzorgde tuin. Wij voeren al het groenafval af. In 4 uur tijd is uw tuin weer up to date en helemaal verzorgd voor € 185,– inclusief btw.

De hovenier neemt voor aanvang met u de werkzaamheden door en voert deze voor u uit. Nadat de tuin is bijgewerkt zit u nergens aan vast. U betaald pas achteraf als uw tuin weer verzorgd is.

Maak jezelf niet moe en laat ons jouw tuin binnen 4 uur weer helemaal verzorgen.

Robin van Duren

Wie ben ik en wie is Van Duren Groenservice?

Ik ben Robin van Duren en al van jongs af aan geïnteresseerd in planten en tuinen. Wat ooit begon met een eigen plantenkwekerij is al snel uitgegroeid naar het hoveniersbedrijf. Om mij te specialiseren in het hoveniersvak heb ik besloten met de kwekerij in 2010 te stoppen en de particulieren tuineigenaar met mijn kennis te helpen met het onderhouden en renoveren van hun tuin. Het bedrijf is in 12,5 jaar tijd uitgegroeid tot een bekend en volwaardig hoveniersbedrijf in de regio Peel en Maas.

Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf die voor vele particulieren tuineigenaren zoals u de tuinen onderhoud op frequente basis. Wij hebben meer dan 12,5 jaar ervaring in het onderhouden van particulieren tuinen. Onze werknemers hebben respect voor uw privacy, zij komen immers bij uw thuis. Ze gaan met verstand en veel zorg en passie om met uw tuin. Wij laten na de werkzaamheden alles netjes en verzorgd achter en geven u nog advies en tips voor het volgende onderhoud en denken voor u mee hoe u het meeste tuinplezier van uw tuin beleeft. 

Wil je meer informatie over ons kennismakingspakket?

Hoe zou het zijn als ...

Gun jezelf een verzorgde tuin en bespaar jezelf een hoop werk. Het vakkundig en deskundig uit laten voeren van tuinonderhoud komt niet alleen jouw tuin ten goede maar ook jouw portemonnee en draagt bij aan een langere levensduur van een mooie vitale tuin.

onderhoud tuin

Meer dan 100 tevreden klanten laten hun tuinen regelmatig door ons onderhouden en kennen de voordelen, het gemak en genot van een verzorgde tuin.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Dit kun je verwachten bij een kennismakingspakket

Wat kost het kennismakingspakket?

Normaal kost een dagdeel tuinonderhoud € 215,– inclusief btw
Het Kennismakingspakket kost maar slechts € 185,– inclusief btw

Help mij met het tuinonderhoud!

Waar hou ik rekening mee?

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Wel dient u thuis te zijn als de hovenier arriveert om samen de werkzaamheden af te stemmen

Het pakket voeren wij binnen 3 weken uit.

De uitvoerende hovenier maakt van te voren een inschatting de werkzaamheden die hij binnen de 4 uur uitgevoerd krijgt. Extra werkzaamheden kunnen in

overleg dezelfde dag nog uitgevoerd worden of de hovenier maakt een vervolg afspraak met u.

Ja, het kennismakingspakket is eenmalig ter kennismaking met onze werkzaamheden en hovenier. Voor vervolg onderhoud worden nieuwe afspraken gemaakt

U betaald achteraf als u de factuur ontvangen heeft.

Wil jij je tuin ook weer op orde?

Start vandaag met ons kennismakingspakket!

Ja, ik wil mijn tuin op orde!

In 4 uur je tuin weer verzorgd en klaar om van te genieten voor € 185,- inclusief btw

Ik wil mijn tuin op orde!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!