Van Duren Groenservice - ontwerp, renovatie, aanleg en onderhoud van jouw tuin - Hovenier Panningen

Bestel hier jouw hovenierspakket

Bestel makkelijk en snel onze diensten met onze speciale tuinpakketten

Hoe werkt het?

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent heb je de keus uit verschillende pakketten.

We hebben pakketten voor zowel tuinonderhoud als bemestingspakketten.

 

Stap 1 - Welk pakket heb ik nodig?

Wanneer u weet welk pakket u nodig heeft, kunt u dit makkelijk en snel online bestellen en afrekenen.

Stap 2 - Pakket bestellen

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens maken we een afspraak om de uitvoer van het pakket in te plannen.

Stap 3 - Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Wel dient u thuis te zijn als de hovenier arriveert om samen de werkzaamheden af te stemmen.

Afhankelijk van het pakket voeren wij dit gemiddeld binnen 3 weken uit.

De uitvoerende hovenier maakt van te voren een inschatting van de werkzaamheden die hij binnen de pakket uren uitgevoerd krijgt. Extra werkzaamheden kunnen in overleg dezelfde dag nog uitgevoerd worden of de hovenier maakt een vervolg afspraak met u.

Het pakket besteld u vooraf en betaald u eenvoudig vooraf via een veilige iDEAL betaling

Help, welk pakket heb ik nodig?

Weet u niet welk pakket u nodig heeft? Geen zorgen, vul ons formulier in en we helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste pakket.

Klanten ervaringen

Peter Poot
Lees verder
Robin heeft bij ons de tuin keurig voorzien van een nieuwe grasmat. Alles omgespit en gefreesd. Alles keurig volgens afspraak was mooi op tijd en ruimde achteraf alles netjes op.
Marcel Burhenne
Lees verder
Robin & zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Werken zeer professioneel en komen hun afspraken na. Denken goed mee en geven ook prima tips. Zeker aan te raden. Nogmaals dank
Jos Kremers
Lees verder
Zeer goede afhandeling van werkzaamheden en goede prijs /kwaliteit verhouding. Wanneer er problemen optreden worden deze zeer goed opgelost. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Eveline Nelisse
Lees verder
Wij zijn erg tevreden over Robin en zijn werknemers. Robin heeft bij onze de hele 'bloemen' tuin aangelegd met paadjes en vaste planten. Het ziet er schitterend uit. Het onderhoud wordt 2x per jaar door hen uitgevoerd en als er tussendoor nog iets te doen is, plannen ze het zo snel mogelijk in. Tegels leggen rond het zwembad, klinkers leggen, bomen snoeien, niets is hen teveel. Alles wordt met enthousiasme aangepakt en keurig uit- en afgevoerd. De service die Robin biedt is super, zo zie je het tegenwoordig niet veel meer. Een gezellig top-team om over de vloer (tuin) te hebben !
Frans Willems
Lees verder
van Duren Groenservice heeft de achtertuin, voortuin en vijver ontworpen en activiteiten uitgevoerd. De ontwerpen was niet 1 keer gemaakt zoals in overleg afgesproken. Zo zijn er delen in het werk gegroeid. Uiteindelijk is het een mooi geheel geworden voor zowel de voor- als achteruin. Wat belangrijk is dat er regelmatig overleg was over de activiteiten en dat alle afspraken tijdig nagekomen zijn. Transparantie van rekening en kwaliteit afname van het werk zijn ook van goed niveau. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf om mee te werken die een mooi ontwerp omgezet hebben in een mooie tuin waar we dagelijks van genieten.
Marjan en Peter Bollen
Lees verder
Wat maak je van een achtertuin die niet al te diep is, wel breed maar schuin afloopt tot slechts 50 cm?? Van Duren Groenservice wist hiervoor een ontwerp te maken, dat ons volledig verrast heeft. Geen zitgedeelte direct bij het huis, maar juist aan de achterkant met uitzicht op het huis. Door gebruik te maken van een mooi lijnenspel oogt de tuin veel groter dan hij eigenlijk is. Ook wordt hierdoor gebruik gemaakt van de zijkanten. De punt is afgescheiden middels een poortje, waar de afvalcontainers en het tuingereedschap mooi uit het zicht zijn en de punt ook nog eens gebruikt kan worden. Daarnaast een voortuin van 20 meter breed en 5 meter diep. Ook hier goed gebruik gemaakt van het lijnenspel. Een muur met mooie verlichting vormt een echte blikvanger. Ook de afwisseling van bloemen en groen is erg geslaagd. Onze voortuin nodigt veel voorbijgangers uit eens even extra te kijken en stil te staan en ons regelmatig complimenten te geven voor de niet alledaagse tuin. Velen hebben inmiddels ook de achtertuin gezien en bewonderd. Dit alles is met veel passie en plezier ontworpen en door Robin, Johan en met extra hulp van Will en Nick uitgebouwd tot een geweldig mooi en leuk resultaat. Overweegt u ook van Van Duren Groenservice gebruik te willen maken maar eerst een kijkje te willen nemen, laat het hen gerust weten en u mag altijd langskomen. Wij zijn in elk geval verrast en buitengewoon tevreden en blij met onze tuinen.

Wat wij onder andere doen

Staat uw klus er niet tussen? Vraag gerust een offerte aan, we kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Klaar om aan de slag te gaan met jouw tuin?

Wij zijn er klaar voor om van uw tuin te laten opbloeien. Jij ook? Bestel dan nu uw pakket!

Heeft u hulp nodig?

Indien u niet weet welk pakket u nodig heeft kunt u hier het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken of om u te helpen kiezen welk pakket u kunt bestellen.

Liever eerst even bellen? Geen enkel probleem.

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar