Van Duren Groenservice

Onze diensten

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden jouw tuin tot in de puntjes

Meer tuinplezier met Van Duren Groenservice

Waar kun je bij ons voor terecht?

Wil je je tuin laten ontwerpen, aanleggen, renoveren of ben je helemaal klaar met het onderhoud van jouw tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor al je tuinwensen. Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen.

Op basis van deze ervaring hebben wij een aantal tuinpakketten samengesteld. Geen lange wachttijden op een offerte maar meteen helder en duidelijk wat wij voor jou komen doen. Een tuinpakket bestel je online en reken je meteen af, wij nemen vervolgens contact op om een afspraak in te plannen.

Uiteraard kun je bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen via info@vandurengroenservice.nl of bel 077 – 720 1995 

onderhoud tuin

Tuinpakketten

Bestel hier je kant-en-klaar tuinpakket. Een van onze hoveniers neemt vervolgens z.s.m. contact met je op om de afspraak in te plannen.

Ontwerp

Geen idee waar je moet beginnen met het ontwerp voor je tuin? Wij kunnen je hier volledig in ontzorgen inclusief de uitvoering.

Aanleg / Renovatie

Wil je de tuin graag een compleet andere uitstraling geven? Of wil je juist maar een klein gedeelte veranderen? Je kunt bij ons terecht van aanleg tot renovatie.

Onderhoud

Is je tuin je boven het hoofd gegroeid? Wordt het groen voor je ogen? Geen tijd, kennis van de tuin of geen zin om in weer en wind je tuin te onderhouden? Maak een afspraak!

Gratis tuin tips E-book

We hebben al onze maandelijkse tuin tips gebundeld tot één e-book! Met dit handige e-book kan ook jij het hele jaar genieten van je tuin.

Handig voor elke tuinier
Meer informatie of vragen?

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden de kwaliteit van ons werk belangrijk. Graag maken wij dit dan ook inzichtelijk dankzij onze vermelding op HovenierNederland. Dit is een recensie website waar alle hoveniers van Nederland op worden vermeld. Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit om een recensie te schrijven over ons werk. Het maakt niet uit of het gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.

Kai Reijnen
13-07-2022
Lees verder
Het project is top begeleid en neergezet. Nergens iets op aan te merken. Top resultaat.
Mevr. Beckers - van Rooijen
17-05-2022
Lees verder
Afspraken goed nagekomen en goed meegedacht. Zeer klantvriendelijk en naderhand alles tip-top opgeruimd en schoongemaakt.
Gerard Boonekamp
29-11-2021
Lees verder
De opdracht om een tuin te creëren in Mediterrane sfeer is in op bijzonder creatieve wijze vertaald in een belevingstuin waarin je je mediterrane sferen voelt. Bijzondere aandacht voor details in de keuze voor terrastegels, beklinkering van tuinpaden, waterpartij bij de vijver, belichting en beplanting.
Kobus Kurvers
06-08-2021
Lees verder
Robin heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en zelf aangevuld met zijn kennis. Het werk wat gedaan is nog mooier en beter als wij hadden kunnen voorstellen. De prijs was nog voordeliger als wij gedacht hadden. In de toekomst graag weer. Echt een aanrader.
Sylvia en Frank Schers
08-11-2020
Lees verder
Nadat we al een tijdje 'geen' achtertuin meer hadden Robin gemaild. Hij kwam, keek, maakte een ontwerp afgestemd op onze wensen (onderhoudsvriendelijke tuin). Na goedkeuring van duidelijke offerte werd de tuin gerealiseerd. Kortom; vakwerk en goede communicatie.
Miets Willems-Beunen
26-10-2020
Lees verder
Het is zo relaxed om in overleg samen te werken, hoe pakken we dit klusje aan dan komt het goed. De hovenier het zwaardere werk en ik de opruimwerkzaamheden.
Hans Schraven
01-06-2020
Lees verder
Onze tuin is mooier geworden we ons konden voorstellen. Geweldig hoe Robin en zijn team mee dachten in het ontwerp om een mooie en binnen ons budget passende tuin te realiseren. We wilden graag een strak design passende bij onze moderne woning en dat is helemaal gelukt. De uitvoering was volgens plan en werd uitermate vakkundig uitgevoerd. Alle geleverde materialen waren van hoog niveau. De afronding en nazorg is ook dik in orde. We genieten nu volop van onze tuin en zijn, terug kijkend, heel blij dat we voor Van Duren Groenservice hebben gekozen!
Mariska Kessels
02-10-2019
Lees verder
Van Duren Groenservice heeft een mooie prachtige voortuin geleverd. We hebben een voortuin die hier in de gehele omgeving niemand heeft. Ze hebben gekeken naar ons huis en oprit. De oprit is van hardsteen en ligt diagonaal. Van Duren zei direct, dan maken we de bloembakken ook digitaal. Het geheel komt goed uit. De planten zijn geheel in overleg geplant. Het is een strakke maar rustige voortuin. Past bij ons huis. We hebben onze wensen uitgesproken en hier is zeker naar geluisterd. In1 woord prachtig.

Ontspannen en genieten in eigen tuin?

Ga dan nu aan de slag!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Tuintips voor het hele jaar" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

Tuintips voor het onderhoud van jouw tuin het gehele jaar